6 trendi ruhadarab, ami a valóságban elviselhetetlenül kényelmetlen

Első szabály: ha valami jól néz ki a kifutón, az az ég világon semmit sem jelent!

6 trendi ruhadarab, ami a valóságban elviselhetetlenül kényelmetlen

Műanyag csizma

Us Getty Images

Elképzelés:

Amikor megláttad, hogy Kylie Jenner műanyag csizmát hord, tuti, hogy az volt az első gondolatod, hogy neked is azonnal kell egy ilyen darab, igaz? Szexi, modern és iszonyatosan bevállalós!

Valóság:

A Seventeen magazin szerkesztője beszerzett egy ilyen cipőt, a véleménye pedig egyáltalán nem olyan, mint amire elsőre számítanál:

„Borzasztóan kényelmetlen! Alig lehet benne mozogni, ráadásul a lábam teljesen beleizzadt! Arra pedig különösen ügyelni kell, hogy a lábad tökéletesen nézzen ki, ez a csizma ugyanis szó szerint MINDENT megmutat. Tőlem egy hatalmas NEMET kap!”

Selyem kosztüm

Profimedia – Red Dot

Elképzelés:

A kifutón Kaia Gerber egyszerűen csodásan fest selyem kosztümben, szóval felmerül a kérdés, hogy mi lehet a dolog buktatója?

Valóság:

A selyem – akármilyen hihetetlen – elképesztően kényes anyag. Ha mindenképpen akarsz egy ilyen egyedi cuccot a szekrényedbe, akkor tudnod kell, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan mosod és vasalod, ugyanis egy rossz mozdulat és dobhatod is a kukába! 

Biker short

Us Getty Images

Elképzelés:

Az idei év egyik legnagyobb trendje egyértelműen a bikislissort, ami hihetetlenül lazának és menőnek tűnik Kendall Jenneren.

Valóság:

Ez a sort konkrétan úgy lett kialaítva, hogy kiemeljen minden előnytelen kis részletet az ember lábán, így aki nem 180 centi és 20 kiló, annak nagyon kockázatos a hordása. Ja, és azt említettük, hogy embertelenül kényelmetlen?

Velúr cipő

Us Getty Images

Elképzelés:

Itt az ősz, ez pedig szó szerint a fő szezonja a velúz cipőknek és csizmáknak! Hihetetlenül jól passzol a farmerekkel, de még a miniszoknyákkal is.

Valóság:

A velúr cipők általában világos színűek és hihetetlenül kényesek. Elég egy csepp eső, és annyi a tökéletes szettnek, a tisztítása ráadásul nagyon időigényes, arról már nem is beszélve, hogy be is ázik, ami miatt pillanatok alatt felfázhatsz!

Pizsama az utcára

Us Getty Images

Elképzelés:

Annyira cuki, amikor a sztárok felvesznek egy pizsamának tűnő szettet, amit magassarkúval feldobva bárhová fel lehet venni!

Valóság:

Ha egy szupermodell vagy egy világhírű énekesnő pizsamában és magassarkúban megy ki az utcára, akkor azon senki nem lepődik meg, de ha mi ugyanezt tennénk, akkor valószínűleg furcsán néznének az emberek. Ha nem vagy olyan bevállalós, mint például Lady Gaga, akkor talán pizsamában túl vad lenne munkába menned… Kényelem szempontból viszont ez az outfit kilóg a sorból, arra 10/10-et kap!

Átlátszó táska

Us Getty Images

Elképzelés:

Az átlátszó táska rövid idő alatt hatalmas divat lett, így nem meglepő, hogy a legnagyobb sztárok sorra lecsaptak a legmenőbb darabokra, ha pedig valamit elkezdenek hordani a celebek, azt utána mindenki követni fogja.

Valóság:

Gondolj csak bele, hogy úgy járkálsz egész álló nap, hogy mindenki pontosan láthatja, hogy mik lapulnak a táskádban. Ha drága cuccok vannak nálad, az azonnal szemet szúr egy tolvajnak, így ez a táska lehet, hogy menőn néz ki, de kétszer is érdemes meggondolni, hogy mikor és hova veszed fel!

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat