5 sztár, aki jobban néz ki civilként, mint a vörös szőnyegen

Egy filmbemutatón tarolni egy szettel nem egy nagy durranás, ha A-listás híresség vagy. Az igazi varázslat ott kezdődik, amikor a szürke hétköznapokon elengedik a kezed a divat-guruk. Ezek a sztárok bebizonyították, nincs rájuk szükségük.

5 sztár, aki jobban néz ki civilként, mint a vörös szőnyegen

Az internet boyfriendje, akinek a cuccaiba szó nélkül belebújnánk, és nem csak azért, mert menthetetlenül szerelmesek vagyunk a gazdájába. Timothée Chalamet két lábon járó fogalom, ha divat a téma, legyen szó arról, hogyan hangold össze a kiegészítőidet a lookoddal, vagy hogyan ötvözd az öltözködésedben a maszkulin és a feminin energiákat. Sőt, tőle azt is lazán ellesheted, hogyan ússz az árral szemben, és pózolj magabiztosan zokniba tűrt nadrággal, ha ahhoz van kedved. A srác minden fronton felszabadító. és miről szól a divat, ha nem arról, hogyan elengedd magad a segítségével?

A Bridgerton sztárja, Phoebe Dynevor a sorozatban igazi szabálykövető jó kislány, és bár szerintünk a vörös szőnyegen kicsit túlzottan is „élére vasalt” és erőltetetten rendezett, a valóságban elképesztően lazán hozza a feltörekvő sztárt. Egyszerre tűnnek lezsernek, mégis minőséginek és trendinek az összeállításai.

Köszönj az oversized cuccok koronázatlan királynőjének, Zendayának, aki olyan szuggesztív jelenség bármiben, ami túlméretezett, hogy szíved szerint életed végéig két számmal nagyobb zakót hordanál – akkor is, ha egyébként nem a te stílusod. Bár imádjuk a vörös szőnyeges lookjait, leginkább akkor vagyunk érte oda, amikor méretes darabokban láthatjuk.

Betty Cooperként nem győzöl szerelembe esni a pulóvereibe (és aztán feltúrni a netet, hol tudsz beszerezni ugyanolyan darabokat), a vörös szőnyegen rendre tündérnek öltöztetik, civilben viszont Lili Reinhart sokkal coolabb és vagányabb, mint hinnéd. Nem fél az olyan műfajoktól, mint a tűsarkú, de ha arról van szó, tökéletesen érzi, mi az a kulcsdarab vagy árnyalat, ami képes feldobni egy alapszettet is egy laza délutánhoz.

Camila Mendes, a Riverdale Veronicája elsősorban nagyon nőies szereléseivel égett a retinákba a sorozatnak köszönhetően. Egyszerre decens és jó kislányos szettjei viszont azonnal megszűnnek létezni, ha utcára lép az igazi Camila. 80-as éveket idéző pulóver és mom jeans – a színésznő nagyon érzi, hogyan kell összeállítani egy kevésbé komplikált, de annál hatásosabb outfitet a hétköznapokra.

Fotók: Profimedia – Red Dot, Instagram: @pheobedynevor

Még több

Divat