4 ékszertrend, ami csak úgy hasít majd idén tavasszal

Melyik a kedvenced?

Nyári tábor vibe

A színes gyöngyök, amikből anno általánosban barátság karkötőket, meg nyakláncokat fűztél, újra virágkorukat élik majd tavasszal.  A szivárvány minden színében pompázó nyakláncoknak ugyan most egy sokkal sikkesebb verzióját fogod hordani, de ugyanaz a nyáridéző hangulat kap majd el, mint régen!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Gömbmánia

Sorra kapod majd a bókokat, ha elmerülsz ebben a gömbölyű trendben. A lényeg, hogy nagy legyen és kerek az ékszer, de hogy onnantól milyen formában – fülbevaló? karkötő? medál? – építed be az outfitedbe, az már csak rajtad áll. Bármit is válassz, biztosíthatunk róla, hogy nem hibázhatsz.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A méret a lényeg

Nem tudtál kibékülni a chokerrel, hiába uralta az utóbbi évek ékszertrendjét? Akkor eljött a te időd: mostantól az egyik legdivatosabb nyaklánc, amit viselhetsz, azok az extra hosszú darabok. Dobd fel egy hosszú, medálos nyaklánccal a kedvenc blúzod, vagy egy szimpla, fehér pólót, és máris szupercsini leszel! Ha pedig még rétegzed is az ékszereket, abszolút megnyerted a szezont.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Menő metál

Mondjuk, mi lesz idén a legcoolabb kiegészítő: az olyan metálos ékszerek, amiket mintha épp most bányásztak volna ki. Legyen akár töredezett, egyszerűen egyenetlen, vagy gyűrt hatású, tavasszal minden it girl ilyen típusú fülbevalóval rohangál majd az utcán.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat