Katalin hercegné tényleg szabályt szegett volna ezzel a ruhával?

Ezúttal nem egy királyi családra vonatkozó előírást rúgott fel.

Katalin hercegné tényleg szabályt szegett volna ezzel a ruhával?

Katalin hercegnéről elsősorban a klasszikus, letisztult szettek, az elegáns barna szövetkabátok, a könnyed, virágos ruhák, vagy lezserebb napjain egy csini zakó jut eszedbe? Nekünk is, méghozzá pont ebben a sorrendben – és persze az, hogy Meghan távollétében magasan ő az angol királyi család legjobban öltözött női tagja jelenleg.

Viszont néha még ő is követ el hibákat, ami a divatot illeti: emlékszel például arra a lila Gucci blúzára, amit még a divatház stylistja szerint sem „rendeltetésének megfelelően” használ a hercegné? Persze a végeredmény nyilván szuper, a darabot azonban úgy tervezték, hogy a felvéve a gombok a hátrészre essenek.

A legújabb dolog pedig, amin kissé felakadtak a netezők a People divatszerkesztőjének köszönhetően, az egy tartán, vagyis kockamintás ruha, aminek egyesek szerint semmi keresnivalója nincs az ünnepi időszakon túl.

Az Emilia Wickstead tervezte darabot Katalin egy Zoom-találkozón viselte, melynek keretében megköszönte az NHS Tayside kórház munkatársainak fáradozásait, és minden jót kívánt nekik a Burns Night alkalmából (Skócia egyik legjellegzetesebb emlékünnepe – a szerk.). Brittany Talarico, a People divatszerkesztője szerint viszont jobban tette volna a hercegné, ha a karácsonyi időszakra tartogatja a különleges darabot. „Íratlan stílusszabály, hogy a piros kockás anyagból készült ruhákat karácsony alatt viseljük. Katalin megjelenése viszont inkább olyan volt így, mintha egy karácsonyi üdvözlőlapon szerepelne, és kevésbé tűnt kompatibilisnek a szettje egy januári Zoom-eseményhez.” – érvelt a szakember, akinek elkerülte a figyelmét, hogy a hercegné valószínűleg a skótok előtt szeretett volna tisztelegni a kockákkal.

Még több

Divat