6 trend, ami miatt már alig várjuk a tavaszt

Mutatjuk, idén tavasszal miben válsz a street fashion királynőjévé.

Vállald be!

A vagány, puffos ujjak és vállak már egy ideje divatban vannak, és nagyon nem mennek sehova. Szóval ha eddigi picit fáztál ettől a trendtől, 2021 tavasza legyen az az idő, amikor végre beadod a derekad (vagy a válladat?) és ha apró méretekben is, de kipróbálod, milyen, amikor egy hangsúlyosabb ujj totál új szintekre emeli a szetted.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Melltartó vagy felső?

Mindkettő! Egy szexi bralette vagy alapból csini melltartó mostantól a legmenőbb alapdarabjaid közé fognak tartozni, mert nagyon úgy néz ki, hogy a crop top már nem volt elég rövid! De sebaj, legalább egy ilyen extra apró toppal a melegebb napokra is megvan az outfited legfontosabb része – a másik a felé kapott blézer lesz: így egyszerre leszel sikkes és dögös.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Helló, retró!

Köszönj el szépen a szűk farmeroktól, mert az idei szezon királynői egyértelműen a bő szabású nadrágok lesznek. Egy ilyen naci sokkal kényelmesebb, mint bármelyik másik fazon, ráadásul megvan az az előnyük is, hogy a lazaság mellett az eleganciát is minden további nélkül tudják képviselni. (Amúgy észrevetted, hogy a bralette-trend ezen a képen is befigyel?)

Fotó: Profimedia – Red Dot

Wednesday Addams, te vagy az?

Ha legszívesebben nem csak Halloweenkor öltöznél az Addams Family leghalálibb csajának, akkor ezt a trendet imádni fogod! A hangsúlyos gallér ugyanis mostantól nemcsak a Wednesday-féle fekete ruhához lesz kötelező, hanem bármilyen szetthez, amit egy kicsit különlegesebbé tennél.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fémes csillogás

A metálos fények a tavasz nagy visszatérői – nem tudjuk, te hogy vagy vele, de nekünk igazi diszkós vibe-okat juttat eszünkbe. Idén tavasszal ne félj kísérletezni a fémes ezüst színekkel, legyen szó farmerről (de tényleg!), ruháról vagy épp egy laza széldzsekiről.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Lyukak mindenhol

Tavasszal minden IS kivágott lesz: a pulóverek, a ruhák, a pólók, és még sorolhatnánk. Ez főleg a melegebb napokon lesz igazi win-win szitu, mikor úgy villanthatsz, hogy közben extra menő szettben szaladgálsz az utcán. De ha a hűvösebb napokon is beszereznél már egy kivágott felsőt, gondolkozz garbóban!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Divat