Azonnal látnod kell az idei Golden Globe legszebb és legrondább ruháit!

Előre szólunk, hogy egyikből sem volt hiány a díjkiosztón.

Azonnal látnod kell az idei Golden Globe legszebb és legrondább ruháit!

Emlékszel még, mikor láttál utoljára klasszikus red carpet eseményt? Mármint olyat, ahol fotósok tülekednek, sztárok szelfiznek, és nem szempont a társadalmi távolságtartás. A tavalyi Oscar-gála még ennek fényében zajlott le, és nem is gondoltuk volna, hogy jó időre be kell érnünk az élménnyel. Merthogy látványban idén is részünk volt, de nem úgy, ahogy eddig megszoktuk. A 78. Golden Globe-ot például – a díjátadó történelmében először – virtuálisan rendezték meg, így picit zavarba ejtő úgy csodálni a menő divatházak kreációit viselő sztárokat, hogy a saját nappalijukban, vagy ürességtől kongó teremben, de semmi esetre sem a megszokott környezetükben láthatóak. Easy, ez nem vette el a kedvünket, hogy górcső alá vegyük a díjátadó legszebb és legkiábrándítóbb ruháit.

Lássuk a legszebbeket!

Lana Condor alapjáraton a kedvenceink közé tartozik, ha divatról van szó, és most sem okozott csalódást. Ebben a hosszú, kissé áttetsző Monique Lhuillier ruhában pont olyan volt, mint egy tavasztündér, az extra ragyogást adó flitterekért és strasszokért pedig további extra pontszámot adunk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@lanacondor által megosztott bejegyzés

Elle Fanning úgy döntött, istennőt játszik, méghozzá talpig selyemben. Nem tudjuk eldönteni, hogy a sellő fazont, a légies sál megoldást, vagy a látványos hátrészt kedveljük-e jobban. Egy biztos: ezzel a Gucci kreációval biztosra ment, amit elképesztően elegánsan hagyott ragyogni visszafogott frizurájával és sminkjével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elle Fanning (@ellefanning) által megosztott bejegyzés

Mondtuk már, hogy rajongunk a Bridgerton sztárjáért? Nicola Coughlan egyszerűen levesz minket a lábunkról a bájával, a magabiztosságával, és most azt is a tudtunkra adta, milyen zseniálisan bólint rá, ha egy vörös szőnyeges vonulás ékkövéről van szó. Molly Goddard ruhájában pont úgy fest, mintha megidézte volna az ikonikus A szépség és a szörnyeteg női főhősét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) által megosztott bejegyzés

Így buliznak a hercegnők: elképzelés vs. valóság. Kaley Cuoco magasra tette a mércét Oscar de la Renta kreációjával, és egyetlen olyan pontot sem találunk, amibe beleköthetnénk. Kifejezetten imádtuk a laza fürtöket és a ragyogó, természetes sminket, amivel csuklóból hozta a lazán tökéletes hírességet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés

És most következzenek a szobrocskát érdemlő melléfogások:

Bírjuk az extrém vadulást, istenítünk mindent, ami Valentino, és a neonnal is időben megbarátkoztunk. A 34 éves Cynthia Erivo összeállítását mégis Lady Gagán látnánk szívesebben, és rajta sem egy Golden Globe-on, hanem mondjuk egy jóval lazább MTV díjátadón. #sorrynotsorry

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Bolden (@jasonbolden) által megosztott bejegyzés

Az ombre hatás izgalmas, de Bryce Dallas Howardot ennél ezerszer A, szebb, B, különlegesebb, C, előnyösebb ruhában is láttuk már pózolni. Persze kárpótol valamicskét, hogy büszkén fogalmazott róla, ezt a szettet már előtte korábban, mert fenntartható divatrajongóként nem tartja fontosnak, hogy minden egyes vörös szőnyeges eseményen új ruhában pózoljon.

Fotó: Getty Images

Gal Gadot úgy döntött, idén a cuki, de semmi extra felállásra szavaz. Tette mindezt egy egyébként méregdrága Givenchy darabban…

Fotó: Getty Images

Nagyon kedveljük Maya Rudolphot, szerintünk messze az egyik legviccesebb nő Hollywoodban, de innen üzenjük, hogy gyorsan cserélje le a stylistját. Ebben a piros Valentino ruhában sokkal idősebbnek néz ki, ráadásul magát a darabot is inkább egy ballagáson tudnánk elképzelni, és nem egy A-listás sztárokat felvonultató eseményen.

Fotó: Getty Images

Kristen Wiig lassan sportot űz az elhibázott szettekből, a tavalyi Oscar-gálás baklövését sajnos még mindig nem sikerült tompítania. Szerintünk a masnihoz és a minihez is túlságosan felnőtt, komoly és érett nő.

Fotó: Getty Images

Még több

Divat