Most megveheted Rachel Green ikonikus ruháját, de nem lesz olcsó

Ez most nem a filléres másolat kategória.

Most megveheted Rachel Green ikonikus ruháját, de nem lesz olcsó

Több mint 2 évtizeddel a Jóbarátok megjelenése után is ugyanúgy tudunk lelkesedni minden kis infóért, ami a sorozattal kapcsolatos. Ha fan vagy, akkor ezt te is teljes mértékben átérzed. Ha pedig divatrajongó is, akkor tuti volt már rá példa, hogy próbáltad lekoppintani a szereplők stílusát, vagy legalább ihletet merítettél belőle.

2020-ban Rachel gardróbja, vagyis a laza shortjai és a feliratos pólói jelentették a legnagyobb divatinspirációt. És bár még mindig nem állt vissza minden a régi kerékvágásba, néha azért jólesik beszerezni egy-két csini szettet is, és eljátszani a gondolattal, hogy hova fogjuk először felvenni, ha vége ennek a nehéz időszaknak (addig pedig lövünk pár nagyon menő Insta-fotót az új szerzeményeinkben).

Ilyen lehet most az az ikonikus menta színű ruha is, amit Rachel a 3. évad The One Where No One’s Ready című részében viselt, amitől nemcsak Rossnak, de a nézőknek is leesett az álla. Ha nem rémlik, itt felelevenítheted:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cosmopolitan UK (@cosmopolitanuk) által megosztott bejegyzés

Ugyanezt a klasszikus fazonú és pasztellszínű darabot alkotta meg ugyanis a Whistles, és 259 euróért, azaz 95 ezer forintért bármikor a tiéd lehet. A webshop koszorúslány ruhaként hivatkozik rá, és ezt látva egyértelmű, hogy idén nem is tudnánk menőbb koszorúslány szettet elképzelni. Neked hogy tetszik?

Fotó: Whistles.com

Még több

Divat