A patchwork farmer a tavasz egyik kedvence, mutatjuk a legszebb darabokat

Nem megszokott darabok, te bevállalnád?

A patchwork farmer a tavasz egyik kedvence, mutatjuk a legszebb darabokat

Tény, hogy a pandémia kialakulása óta a farmernadrágok kicsit háttérbe szorultak, és megnőtt a melegítőalsók iránti kereslet. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen egyre többen dolgoznak otthonról, ahol nem kell minden nap office outfitben feszíteni. Sokan már az utcára is kicsempészik az otthoni viseletet, akkor sem tudnak elszakadni a kényelmes cuccoktól, ha épp boltba indulnak.

De ez nem jelenti azt, hogy leáldozott a farmereknek, sőt! A népszerűsége a 60-as évek óta töretlen, ami nem véletlen, hiszen egy nagyon jól kombinálható, laza ruhadarabról van szó. A trendelőrejelzések szerint idén a patchwork is hódítani fog, ami a 70-es években élte csúcskorát. Akkoriban sokan otthon készítették el a többtónusú darabokat, ma már erre sincs szükség. Egyre több cég dobja piacra a saját verzióját, így neked már csak válogatni kell. Mutatjuk is az eddigi legszebb darabokat.

Nemcsak a skinny fazon hódít évek óta, de a bokáig érő darabok is. Ebben a farmerben mindkettő egyesül, így szuper választás lehet, ha szereted a testhezálló darabokat. Persze a bokavillantást csak a melegebb tavaszi napokon ajánljuk, néhány fokban nemcsak kellemetlen, hogy kilóg a bokád, de az egészségedet is kockára teszed vele.

Sokan még mindig a skinny-t részesítik előnyben, pedig egy ideje a buggyos- és trapéznadrágok is új erőre kaptak. Ha jobban áll neked a laza fazon, most már patchwork mintával is megtalálod a boltok polcain.

Nemcsak a melegítő-szetteket imádjuk, de a farmer együtteseket is! A patchwork minta szerencsére nemcsak a nacikon érvényesül, a farmerkabátokat is betalálta. Akkor is menő lesz az összeállításod, ha nem egy szettből válogatod össze a két darabot.

Ha unod a kék színt, más opciót is találsz bőven, mint mondjuk ez a pink megoldás. Bármilyen egyszínű felsővel jól mutat, és ha így kombinálod, a colorblocking trendet is kipipálhatod.

Még több

Divat