Ezeket a TikTok trendeket tényleg érdemes kipróbálnod divat fronton

Mikor kísérletezz a stílusoddal, ha nem most?!

Ezeket a TikTok trendeket tényleg érdemes kipróbálnod divat fronton

Egy hosszú nap után, mikor egész végig mást sem csináltunk, csak egy közepes képernyőt (a munkahelyi gépünket) bámultuk, a kedvenc elfoglaltságunk, hogy a kis képernyőre (a telefonunkra) meredjünk a social médiákat görgetve. A legtöbbször pedig mi is a TikTokon kötünk ki, ahol hozzád hasonlóan képesek vagyunk órákat eltölteni a vicces videók, menő receptek és trükkök, illetve a legújabb trendek nézegetésével.

Viszont a platform óriási, ezért még ha meg is találtad a TikTok divattal foglalkozó oldalát, így sem biztos, hogy eljut hozzád minden – így lemaradhatsz néhány olyan trendről, amiket valóban érdemes volna kipróbálni. Épp ugyanerre a következtetésre jutott az InStyle magazin is, ezért megkérték az app beauty és divat együttműködésekért felelős vezetőjét, CeCe Vut hogy ossza meg azokat a challenge-eket és hashtageket, amikről nem szabad lemaradni.

Első sor-kihívás

A Front Row Challenge, magyarul Első sor-kihívás arról a kiváltságos helyről szól, ahová csak nagyon kevesen ülhetnek le egy-egy divatbemutató alkalmával. Ezáltal nem kell megvárnod, míg végre olyan híres leszel, hogy Anna Wintour is tudomást vesz a létezésedről, sőt, előre gyakorolhatsz a pillanatra.„A divat kreátorok a kedvenc divatbemutatóik által inspirálódva állítanak össze outfiteket általában Britney Spears Gimme Morecímű számára, a lényeg pedig az, hogy passzoljon a szetted és a pózod az adott tervező ízléséhez”– magyarázta el a challenge-et CeCe. És ki mondta, hogy mindezt csak egy videó kedvéért teheted meg?! Öltözz ki: a világ egy kifutó te pedig az első sorból nézed!

@evelilythrifts

Switched you know who to someone less gross xx inspo @andoej #style #highfashion

♬ Originalton – Alicia Ashanti

A fenntarthatóság menő

A DivatTok felelősségteljes, cool és stílusos részlegén találhatod magad, ha a #sustainablefashion hashtaggel ellátott videókat kezded el böngészni. Itt rengeteg tippet és trükköt találhatsz arról, hogyan hasznosítsd újra a ruhákat, amiket eldobnál, hogyan készítenek szemétből fantasztikus kiegészítőket, vagy hogy hogyan tedd újra trendivé a gardróbod alján porosodó darabokat. Ezek a hackek már 889, 1 millió megtekintésnél járnak CeCe szerint „2021-ben ezek a trendek még népszerűbbek lesznek – nagyon izgalmas látni, hogyan keltik új életre a korábbi szeretett dolgaikat a kreátorok.”

@priyanka_vkarma

Matching earring with bangles combo #diy #beautyhacks #diyhacks #creative #howto #forupage

♬ original sound – 🧚♂️Priyanka💄 – ☆ 𝓟𝓡𝓘𝓨𝓐𝓝𝓚𝓐 ☆

Öltözz modellnek!

Ahogy az már az Első sor-kihívásból is kiderült, a legnagyobb divatmárkáknak megvan a maga jellegzetes stílusa, ami bár a vendégeik outfitjein is tükröződik, mégis a modelljeik képviselik a legjobban a designerre jellemző külsőt. Az öltözz úgy, mint egy modell-challenge-et CeCe elmondása szerint a @morganpresleyxo felhasználónevű TikToker indította el, mikor poénból összeállított egy, a Gucci kifutójára jellemző szettet. A kihívás azóta saját életre kelt, az emberek komolyan veszik és nagyon menőn néznek ki! Elég néhány kulcsfontosságú darab, amit akár a szekrényedből is előbányászhatsz, és máris úgy nézhetsz ki mintha, maga a Gucci, a Dior vagy a Prada öltöztetett volna fel.

@morganpresleyxo

#duet with @cvazzana thank you for absolutely slaying this challenge!

♬ original sound – Presley

 

#sustainablefashion

#sustainablefashion

#sustainablefashion

#sustainablefashion

Még több

Divat