Ők öltöztetik a világ legmenőbb nőit

Jelenleg ők állnak kedvenceid ruhatára mögött.

Ők öltöztetik a világ legmenőbb nőit

Law Roach

Őket öltözteti: Ariana Grande, Zendaya, Anya Taylor-Joy, Hunter Schafer, Kerry Washington

Lawt korábban láthattad már a Topmodell leszek! című realityben, aminek 2016-2018 között ő volt az egyik zsűrije. Persze nem véletlenül kerülhetett be egy ilyen műsorba – egész Hollywoodban imádják a pasi stílusát. Legutóbb például a Golden Globe-díjátadóra tervezte meg Anya Taylor-Joy mesés outfitjét. Érdekesség, hogy a pályája elején még a nagymamája segítségével turkált kincsek után Chicago használtruha üzleteiben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Law Roach (@luxurylaw) által megosztott bejegyzés

Veneda Carter

Őt öltözteti: Kim Kardashian

Veneda Carter valamit nagyon jól csinálhat,  Kim Kardashian ugyanis a világ legmenőbb csajának nevezte. Ha pedig ez még nem lenne elég, Venada Kanye West saját tervezésű cipőjének, a Yeezy-nek a kreatív munkálataiban is részt vett. A Vouge szerint 2016 óta dolgozik stylistként a Yeezy-nél, 2019 óta pedig Kimmel is szorosan együttműködik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

v (@venedaacarter) által megosztott bejegyzés

Mimi Cuttrell

Őket öltözteti: Ariana Grande, Gigi Hadid, Dixie D’Amelio, Addison Rae

Mimi Cuttrell és Gigi Hadid régóta jóban vannak, egy közös ismerősük hozta őket össze, a kollaborációjukból pedig meg is született a #styledbymigi nevű hashtag. (Érdemes rákeresned az Instán, egy rakás cool Gigi-szettet találsz majd.) De Gigi mellett még egy csomó más nagy pop ikont is rendszeresen öltöztet, a munkája miatt pedig folyamatosan ingáznia kell New York és Los Angeles között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mimi Cuttrell (@mimicuttrell) által megosztott bejegyzés

Natasha Archer-Jackson

Őt öltözteti: Katalin hercegné

Natasha 2007-ben kezdett el dolgozni Katalin hercegnének, akkor még személyi asszisztensként. 2014-től bombázza divattippekkel a hercegnét, manapság pedig már a nemzetközi utazásaira is elkíséri. Narasha annyira közel került Katalinhoz, hogy annak idején elsők között mehetett be a hercegnéhez a szülések után a kórházba, hogy segítsen neki összeállítani a tökéletes outfitet a trónörökös bemutatásához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TheRoyalCourier (@theroyalcourier) által megosztott bejegyzés

Kate Young

Őket öltözteti: Margot Robbie, Selena Gomez, Sienna Miller

Young igazi nagyágyú mellett indíthatta be a karrierjét: 1997-ben az American Vogue főszerkesztője, Anna Wintour asszisztenseként kezdett el dolgozni. Az évek során a Teen Vogue, az InStyle és az Interview magazinoknál is bizonyíthatott, és ő volt az, aki annak idején segített Selena Gomeznek cuki Disney-csajból valódi dögös szupersztárrá átalakulni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Young (@kateyoung) által megosztott bejegyzés

Maeve Reilly

Őket öltözteti: Hailey Bieber, Megan Fox, Priyanka Chopra

Ha az utóbbi időben láttál Hailey Bieberről paparazzi fotót, akkor szinte biztos, hogy Maeve Reilly szuper laza, utcai stílusát is jól ismered. A legmenőbb hollywoodi csajok mellett dolgozott már a Disney, a Covergirl és a Pepsi kampányaiban is, jelenleg pedig virtuális tréningeket tart Los Angeles feltörekvő stylistjaiknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maeve Reilly (@stylememaeve) által megosztott bejegyzés

Még több

Divat