Piacra dobták a világ legrondább pufidzsekijét

Nem hiszünk a szemünknek.

Ha eddig még nem hallottál a Moncler síruházati márkáról, akkor ezek után biztosan egy életre megjegyzed majd a nevüket… A brand ugyanis piacra dobta a világ egyik legrondább pufidzsekijét. És nem, ebben semmi túlzás nincs, a kabát láttán még a sokat tapasztalt twitterezők sem tudtak napirendre térni.

A dzseki az olasz Moncler márka és egy amerikai tervező, bizonyos Rick Owens együttműködésével készült és elvileg uniszex, tehát nőknek és férfiaknak is ajánlják – már ha lesz, aki hajlandó felvenni. Az anyaga nejlon, a színe fekete, a szabása borzalmas, aminek köszönhetően gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy hatalmasra fújt kukászsák. A márka nagyon előrelátóan egyébként azt javasolja a nőknek, hogy mivel a dzseki meglehetősen túlméretezett, inkább válasszanak maguknak egyel kisebb méretet. Csak halkan jegyezzük meg, hogy az összképen valószínűleg es sem fog sokat segíteni.

Ezért a kukászsákért ráadásul mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki valamilyen oknál fogva meg szeretné venni. A dzseki ugyanis 1770 fontba kerül, tehát több mint 750 ezer forintba. Elképesztő.

A kabát mellett persze az internet népe sem tudott elmenni szó nélkül, a Twitterezők nem bírtak magukkal viccesebbnél viccesebb posztokban cikizték halálra. Mutatjuk a kedvenceinket:

„Amikor a szüleid azzal nyugtatnak, hogy ’majd úgyis belenősz’”

„Hogyan tűnj ki a játszótéren.”

„Úgy néz ki, mintha egy túlméretezett paplant gyömöszöltek volna egy szemeteszsákba.”

Még több

Divat