Így rétegezd mesterien a nyakláncod

Ha tetszik a halmozott nyaklánc-trend, de nem tudod, pontosan hogyan vágj bele, katt az inspirációért!

Így rétegezd mesterien a nyakláncod

Nagyon úgy tűnik, hogy 2021-ben leáldozott annak az elcsépelt mondásnak, hogy a kevesebb néha több. Legalábbis, ami a nyaklánc-trendeket illeti, biztos! Most ugyanis az a legmenőbb, ha egyszerre nem csak egy, hanem vagy egy tucat láncot teszel a nyakadba. Persze nem mindegy miként csinálod, megmutatjuk, hogyan lehetsz profi a láncrétegezésben!

Szimplán cuki

Ha inkább minimalistának vallanád magad, de mégis ki szeretnéd próbálni ezt a trendet, nem kell mást tenned, mint beszerezned három egyszerű aranyláncot, amiket aztán fehér blúzzal és fekete nadrággal tehetsz tökéletessé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zoe Chicco (@zoechiccojewelry) által megosztott bejegyzés

SzemélyiségFÜGGŐ

Szeretnél ezen a fronton is olyan egyedi maradni, mint bármikor máskor? Akkor neked olyan láncokra van szükséged, amikre olyan függőket tehetsz fel, amilyeneket csak szeretnél. Szerezz be pár ilyen szettet és variáld őket kedvedre!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J. Landa (@jlandajewelry) által megosztott bejegyzés

Érme minden mennyiségben

Az ókori ékszereket idéző apró érmék már eddig is nagyon menőnek számítottak a mai ékszertrendek közepette, ráadásul a rétegezésben is simán bevetheted őket. Elegáns, nőies és vibráló lesz a hatás!

Láncreakció

Lehet kisebb-, közepes-, vagy nagyszemű, a klasszikus láncok szintén elképesztően divatosak 2021-ben. Ha neked is bejönnek, szerezz be három vagy akár még több különbözőt, és hordd őket együtt. Így bármilyen szettet könnyen feldobhatsz, a merészebbeket is!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LONDON JEWELERS (@londonjewelers) által megosztott bejegyzés

Arany & Ezüst

Még izgalmasabbá teheted a láncrétegezést akkor, ha különbözőeket választasz, például 2 aranyat és 1 ezüstöt, vagy fordítva. Tehetsz rájuk apró függőket, medálokat is, csak még vagányabb lesz az összehatás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SCREAM Pretty (@screamprettystyle) által megosztott bejegyzés

Még több

Divat