Hogyan öltözz fel stílusosan tavasszal? Milyen trendek lesznek? (X)

A stílus, maga az ember – tartja a mondás. A stílus mindenki számára mást jelent, de ettől leszünk egyediek és különlegesek.

Azonban azt minden stílusos emberről el lehet mondani, hogy fontosnak tartják a ruhák és kiegészítők iránti elköteleződésüket. A stílusos ember gondosan ügyel a részletekre, a textúrák és a színek összhangjára. A kifinomult ember fókuszba helyezi a divatot, amelyet a saját ízlése és személyisége szerint alakít, mégpedig nem is akármilyen módon és módszerekkel.

 

A stílusos ember mindig és minden körülmények között elegánsan és ízlésesen öltözködik, még akkor is, ha éppen nem alkalmi öltözet van rajta. A stílusos ember eleminek tartja a kiegészítőket és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kiegészítői összhangban legyenek az öltözékével. A stílusos embernek ezen kívül mindig ott lapulnak a szekrényében az alap ruhadarabok és kiegészítők, illetve a klasszikus ruhadarabok mellett, másféle stílusú ruhákat és kiegészítőket is preferálnak.

Számít a márka? Trendi a márka?

Aki szereti a minőséget, mindenképpen fontosnak tartja a márkás ruhákat és kiegészítőket. Nem lesz ez másként idén tavasszal sem. A divat nem a márkán múlik, de sok minden dől el, ha márkás holmikban jelensz meg valahol. Ez érvényes az idei trendek esetében is. Sokféle neves márka közül emelkedik ki a Puma, ami évtizedek óta magas minőségű termékeket dob piacra. A Puma eltökélt szándéka, hogy hatással legyen a sportra, pontosabban a sportruházat és a sportos kiegészítők alakulására. A terméktervezésük középpontjában az innováció áll. Ezért nem is csodálkozhatunk, hogy évről- évre szerepük van az aktuális trend alakulásában, alakításában.

 

Puma cipővel stílusos leszek?

A kérdésre, határozott igen a válasz. A Puma mindent meg is tesz azért, hogy évről- évre trendi cipőkkel lepje meg a márkahű vásárlókat. Idén tavasszal is találhatunk trendi cipőket a kínálatban. A Puma lábbelik kényelmesek, és modern dizájn jellemzi ezeket a cipőket. A nők és lányok körében nagy népszerűségnek örvendenek a rózsaszínű Puma cipők, azaz a sneakerek és tornacipők. A rózsaszín minden árnyalata divatos idén tavasszal, illetve a bézs, a fehér és más színek kombinációban is nyerő lesz ez a szín.

A férfiakról sem feledkezett el a Puma. Körükben a fekete, mint klasszikus szín, idén is trendinek számít. A fekete szín nem korlátozódik egy adott évszak színpalettájára, trendjeire. A mindennapi, kényelmes viseletet biztosítja például a Puma Basket Bow Animal modellje, amely nagyon stílusos, kényelmes és az eredeti díszei szolid eleganciát kölcsönöznek a cipőnek.

Nem csak a fekete, de a fehér szín is divatos lesz ezen a tavaszon. A fiatalok nagy kedvence, mert a mostani, divatos farmernadrágokhoz remekül passzol. Ilyen például a Puma Basket Heart Bio Hack modellje, amely természetes bőrből készült és kényelmes viseletet biztosít a kiváló minőségű anyagból készült talp kialakításának köszönhetően. A márka másik szemet gyönyörködtető darabja a Cilia Mode modell, amely ekológikus bőrből készült.

 

A kiegészítők, mint a divat részei?

Természetesen, a kiegészítők is fontos szerepet játszanak a stílusos megjelenésben. Idén tavasszal, a pasztellszínek és tónusok ismét felkerülnek a palettára. Női és férfi Puma cipők is gazdagítják a pasztell kollekciót, de a kiegészítők között is találunk ilyen színűt.

A rózsaszín Phase sports bag a nők nagy kedvence lehet, de a férfiak is találhatnak trendi kiegészítőket. Például táskákat vagy szilikon pántos vízálló órákat. A fiatalok pedig a Puma sapkák között válogathatnak.

 

Home office stílus a Pumától?

Manapság egyre többen dolgoznak home office-ban. Sokan örülnek ilyenkor az olyan kényelmes ruhadaraboknak és cipőknek, lábbeliknek, amelyek nem csak divatosak, de nagyon kényelmesek is. A Puma papucsai is ebbe a kategóriába tartoznak. Ezeket a termékeket, és még sok más tavaszi trendi terméket az ecipo.hu oldalon vásárolhatsz meg.

Még több

Divat