Trendinek indult ez az ékszer, botrány lett belőle

Ez az ékszer sokaknál kiverte a biztosítékot, mert a nagy telefonzsinórjára emlékeztet. Vajon a márka is csak trollkodni akart?

Nagyon kiakadtak a netezők az olasz Bottega Veneta divatmárkára, amiért egy olyan méregdrága nyakláncot dobtak piacra, ami pont úgy néz ki, mint egy pasztell lila (vagy méregzöld) telefonkábel. Mindezt ráadásul 1425 angol fontért árulják, ami átszámítva körülbelül 611 ezer magyar forint.

Durva, igaz?

Ha ez nem lenne elég, készült hozzá fülbevaló és gyűrű is, így bárkinek teljes lehet a szettje, persze utóbbiak is egy vagyonba kerülnek. Meghoztuk hozzá a kedvedet? IDE kattinta meg is nézheted.

A netezők szerint ilyen kábelt minden nagyi otthonában lehet találni és az ingyen van, nem kell érte egy kisebb vagyont kifizetni. Az ékszerek amúgy ezüstből készültek, a leírás alapján igényesen és nagy odafigyeléssel.

Ki fogja ezt megvenni, a Z-generációsok, akik már soha nem is láttak otthoni telefont?” – fakadt ki valaki.

Ez egyszerűen nevetséges!” – írta valaki más.

Olyan, mintha a készítők benyúltak volna a szemetesbe és kihúzták volna, amit először találtak” – osztotta meg kíméletlen véleményét a többiekkel egy harmadik.

Megint mások arról szerettek volna érdeklődni a márkától, hogy volt-e már bárki, aki hajlandó volt megvenni ezt az ékszercsodát. Ugye kitalálod a választ?

Olvasnál még divat témában? Kattints:

Még több

Divat