Felkutattuk az internet bugyraiban a legőrültebb ruhaszörnyeket

Megtaláltuk azokat a legdurvább ruhákat, amiknél egyszerűen nincs értelmetlenebb, rondább vagy épp nevetségesebb.

Felkutattuk az internet bugyraiban a legőrültebb ruhaszörnyeket

Az utóbbi, már kicsivel több, mint egy év enyhén szólva is szokatlanra sikeredett, de két ilyen furcsa évben, mint amilyen 2020 és 2021, szinte már logikus, hogy a divat is megőrült, megvadult. Így nem meglepő módon az elmúlt hónapok kitermelték a legrandomabb trendeket, ezzel csatlakozva a már meglévő versenyzőkhöz – tudod, azokhoz az online tervezőkhöz, akik szeretik bizonyos rendszerességgel sokkolni a vásárlókat. Most meg is nézheted, mik voltak a legszörnyűbb darabok.

Villants bugyit!

Oké, nagyon merész, nagyon bevállalós és ettől irtó szexi…De tényleg muszáj volt visszahozni a 2000-es évek elejének legbénább trendjét?! Egyszerűen nem látjuk be, hogyan nem lehetett elmenni egy olyan irányba, ami dögös, de mégsem érzed tőle magad kellemetlenül. Bár az is igaz, hogy a tangavillantós naci a lista egyik legkevésbé bizarr darabja…

A legvadabb ruhaszörnyekFotó: Subsurface

Regina George, te vagy az?

Máris bejelentkezett a legújabb olyan ruhadarab, ami az internet legmélyebb bugyraiban rejtőzködik, de a netezők mégis rábukkannak az online boltokban és könyörtelenül szétszedik. Ez a nevetséges overál a lehető legbénább helyen van kivágva (nyilván szexi-okokból, ami valljuk be, nagyon nem jött össze), és csábító outfit helyett megkaptuk 2021. válaszát arra, mikor a Bajos csajokban kivágták Regina George topját. De szerintünk ezt még ő sem venné fel.

A legvadabb ruhaszörnyekFotó: Fashionnova

A TikTok királynője

A karantén alatt még az is ráfüggött a TikTokra, aki korábban csak legyintve félresöpörte a „13 évesek órás appját”. És persze jó okkal: az alkalmazáson szuper tippeket, trükköket találhatsz, amiket az élet minden területén hasznosíthatsz a divattól kezdve a konyháig. Van azonban néhány trend, amit nagyon nem tudunk hová tenni. Ilyen például ez az Amazonon kapható leggings, ami futótűzként söpört végig a TikTokon. Csak vess egy pillantást a képre, és tedd fel magadnak a kérdést:  megéri az extra kerek popsi még ilyen béna áron is?

A legvadabb ruhaszörnyekFotó: Amazon

A „divatos” maszk

Nincs mese, a maszk elengedhetetlen kiegészítője a napi szettednek, hiszen szó szerint kötelező viselni. Míg néhányan megelégszenek az egyszerű orvosi darabokkal, vagy sima fekete maszkot hordanak, addig mások szeretnék ebből a szituból is a lehető legjobbat kihozni. Közülük kerülnek ki azok a tervezők, akik túltolják és átestnek a stílusos ló túloldalára. Ez történt Collina Stradával is, aki elkészítette ezt a maszk-rémálmot – és felettébb nagylelkűen csupán 100 dollárért (30 ezer forintért) árulja.

Fotó: Collina Strada

Nem volt elég a ruhaszörnyekből?

Még több

Divat