Miley Cyrus saját rendezésű Gucci videójától egyszerűen boldogabb lesz a napod

Tudjuk, hogy eleged van esőből, a hidegből, úgyhogy tessék, most szépen itt hagyjuk Miley Cyrus cuki Gucci kampányfilmjét, amit saját kertjében forgatott. Szívesen!

Miley Cyrus saját rendezésű Gucci videójától egyszerűen boldogabb lesz a napod

Miley Cyrus olyan szinten laza és boldog saját rendezésű Gucci kisfilmjében, hogy nem csak a maszkulin hatású Gucci kabátkát és a hozzá tartozó magas derekú nadrágot adta el nekünk, de kis híján a mullett séróját is, amitől alapvetően kiráz minket a hideg.

Az énekesnő otthona kertjében, kutyái gyűrűjében, saját elképzelései alapján valósította meg a rövid kis videót, amit Alessandro Michele kreatív igazgató legújabb kollekciójának (Aria) tiszteletére készített.

Hogy mégis mi ez a nagy felhajtás a Gucci körül? A divatház idén ünnepli 100. évfordulóját, a nagyszabású kampányhoz pedig olyan hírességek csatlakoztak Miley Cyrus mellett, mint Serena Williams, Jared Leto, vagy Chris Lee. És persze arról sem ér megfeledkezni, hogy javában forog Adam Driver és Lady Gaga főszereplésével a House of Gucci, amit a tervek szerint idén novemberben mutatnak majd be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gucci Official (@gucci) által megosztott bejegyzés

Most, hogy a hangulatod remélhetőleg jobb, jöjjön néhány inspiráció a szettedhez:

Még több

Divat