A TikTok leggings és még 4 sokkoló cicanadrág katasztrófa

A leggings NEM nadrág, de ezt sajnos még 2021-ben sem tudta mindenki elfogadni…

A TikTok leggings és még 4 sokkoló cicanadrág katasztrófa

A leggings évek óta az egyik legkeresettebb ruhadarab, és úgy tűnik, még jó darabig nem is megy ki a divatból! Persze érthető, mert kényelmes, praktikus és akár jól is tud kinézni. Feltéve, ha a viselője elfogadja, hogy a leggings egy vastag, lábfej nélküli harisnya, magyarul cicanadrág, de semmiképpen sem rendes nadrág. És hogy miért? Mutatjuk!

1. Átlátszik

Mivel egy sztreccs anyagról van szó, hogy felvegye a tested formáját és kényelmes legyen, nyúlik. És ahol nyúlik az anyag, ott vékonyodik is és bizony átlátszó lesz. Ha ezt valaki elfelejti, annak csúnya villantás lesz a vége

Egyébként külön Twitter- és Instagram-oldal is létezik a hasonló bakiknak:

2. Bevág

Kevés varrás van egy cicanacin, de az bizony markánsan nyomot hagy. #tevepata

Leggings bakik.

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

3. Minden hibát kiad

Sem a szabása, sem az anyaga nem hasonlítható egy nadrágéhoz, vékony, puha, extra nyúlós (akár csa kegy harisnya), az összes kritikus pontot megmutatja, például a narancsbőrt kifejezetten felnagyítja.

Leggings bakik.

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

4. Egyszerűen slampos

Egy tunikával, oversize pulcsival vagy pólóruhával teljesen jó választás. Otthoni filmezéshez vagy az edzőterembe is oké egy jó minőségű cicanaci, viszont minden más esetben ízléstelen és kész.

Demi Moore, Rumer Willis

Fotó: Getty Images/MEGA

5. Sokszor nevetséges

Hihetetlen, de a rengeteg kínos és vicces fotó ellenére is, ami a neten terjed, a leggings fénykorát éli. Legutóbb a TikTok népe kattant rá egy olyan darabra, ami a mintájának és a szabásának köszönhetően azonnal instakompatibilis Kardashian-popót kölcsönöz a viselőjének. Jó, jó, de minek?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gymbratz (@gymbratz_) által megosztott bejegyzés

És még néhány divatbaki, ami mellett nem lehet elmenni:

Még több

Divat