Mesés ékszerek a vörös szőnyegről, amik drágábbak, mint egy ház

Ezek a méregdrága ékszerek bebizonyítják, hogy Hollywoodban tényleg a gyémánt a nők legjobb barátja!

A következő ékszercsodák már önmagukban is mesések, de akkor fog majd igazán leesni az állad, ha meglátod, hogy mennyibe kerülnek! Ha ékszerekről van szó, az alábbi hírességek nem ismernek lehetetlent.

Cate Blanchett – 18 millió dollár

Méregdrága ékszerek a vörösszőnyegről: Cate BlanchettFotó: Getty Images/Jason LaVeris

Most kapaszkodj meg: Cate Blanchett a 2014-es Oscar-gálán 18 millió dollárnyi, tehát több mint 5,4 milliárd forintnyi értékben viselt ékszereket úgy, hogy közben az összhatás egyáltalán nem volt hivalkodó. A gyönyörű Chopard gyémánt nyaklánc és gyűrű, valamint az opál fülbevalók tökéletesen illettek a színésznő sikkes megjelenéséhez.

Charlize Theron – 15 millió dollár

Méregdrága ékszerek a vörösszőnyegről:  Charlize TheronFotó: Getty Images/Axelle

Charlize Theron is a 2014-es Oscaron viselt néhány egészen visszafogott, de annál drágább ékszert. A színésznő nyakát egy 21 karátos smaragdvágású gyémánt nyaklánc díszítette, és a fülében is két apró gyémánt fülbevaló volt. Az ékszereket a híres hollywoodi ékszerész Harry Winston készítette, és az értékük elérte a 15 millió dollárt, tehát a 4,5 milliárd forintot.

Beyoncé – 12 millió dollár

Méregdrága ékszerek a vörösszőnyegről: BeyoncéFotó: Getty Images/ Jason LaVeris

Az énekesnő legdrágább ékszere az a Lorraine Schwartz, 400 karátos gyémánt nyaklánc, amelyet a hozzá készült gyémánt gyűrűkkel a 2017-es Grammy-díjátadón viselt. A szett összértéke 12 millió dollár, ami 3,6 milliárd forintnak felel meg. És akkor még a két aranymegafonról nem is beszéltünk…!

Anne Hathaway – 10 millió dollár

Méregdrága ékszerek a vörösszőnyegről: Anne Hathaway Fotó: Getty Images/ Jeff Kravitz

Lehet, hogy első látásra nem is gondolnád, pedig Anne – akit mostantól valójában Annie-nek kell hívni – a 2011-es Oscaron egy ötös lottó főnyereményét viselte a nyakán. A bájos The Tiffany & Co Lucida Star gyémánt nyaklánc értéke 10 millió dollár, azaz 3 milliárd forint.

Sandra Bullock – 8,2 millió dollár

Méregdrága ékszerek a vörösszőnyegről: Sandra Bullock Fotó: Getty Images/ Jeff Kravitz

Sandra a 2014-es Oscaron egy pár levél formájú gyémánt fülbevalót viselt 1,8 millió dollár értékben, mellég pedig egy gyönyörűen csillogó gyémánt karkötőt 6,4 millió dollárért. Az ékszereinek összértéke 8,2 millió dollár, tehát több mint 2,4 milliárd forint volt.

Amy Adams – 8 millió dollár

Méregdrága ékszerek a vörösszőnyegről: Amy Adams Fotó: Getty Images/ Jon Kopaloff

Első pillantásra lehet, fel sem tűnik, pedig Amy Adams is igazi ékszercsodákat viselt a 2014-es Golden Globe-gálán. A 30 karátos gyémánt medál, a 12 karátos gyémánt gyűrű és 10 karátos sárgaarany gyémánt fülbevaló összesen 8 millió dollárba, azaz 2,4 milliárd forintba került.

Sofia Vergara – 7 millió dollárt

Méregdrága ékszerek a vörösszőnyegről: Sofia Vergara Fotó: Getty Images/Jason LaVeris

Sofia Vergara a 2013-as Emmy-gálán valódi statement darabokat viselt. A fülébe hatalmas rubin-, zafír- és kolumbiai smaragdból készült Lorraine Schwartz fülbevalók csillogtak, ami mellé a jobb kezén egy 40 karátos kolumbiai gyémánt gyűrűt, a balon pedig egy 21 karátos gyémántot viselt. Az ékszerek 7 millió dollárba, tehát 2,1 milliárd forintba kerültek.

Nicole Kidman – 7 millió dollár

Méregdrága ékszerek a vörösszőnyegről: Nicole Kidman Fotó: Getty Images/ Jeff Vespa

Nicole Kidman gyémántzuhatag nyaklánca a 2008-as Oscar egyik legemlékezetesebb darabja volt. Az ékszert 7500 darab gyémánt felhasználásával kifejezetten a színésznő számára készítette L’Wren Scott sztárékszerész 6200 óra alatt. A nyaklánc értéke 7 millió dollárt, azaz 2,1 milliárd forint.

Imádod a vörös szőnyeg glamúrját?

Még több

Divat