Hallókészülékes modellt kért fel egy online divatcég, a reakció felrobbantotta az internetet

Az ASOS nem emelte ki külön, milyen hatalmas lépést tett, amikor hallókészülékes modellt alkalmazott reklámjában, a divatcég döntését viszont az egész Twitter hangosan méltatja.

Hallókészülékes modellt kért fel egy online divatcég, a reakció felrobbantotta az internetet

Nyilván te is unod már, hogy a legtöbb márka tökéletes alakú, arcú és bőrű nőkkel reklámozza a termékeit. Pedig néha annyira jó lenne olyan lányokat is látni, akik legalább nyomokban tartalmaznak „valóságot”. Az ASOS pont ezért tartotta fontosnak, hogy fülbevalóját olyan modellen keresztül mutassa be, aki egy cochleáris implantátumot visel. (Kicsit úgy néz ki mint egy hallókészülék, viszont más elven működik: elektromos jelek segítségével stimulálja a hallóidegeket, ezáltal keltve a hallás érzetét.)

Az egyik Twitter felhasználó a reklám láttán boldogan fejtette ki, mennyire jó érzés ilyet látni a piacon, ráadásul életében először, tekintve, hogy ő is halláskárosodással született, és 11 hónapos kora óta hord hallókészüléket. Reakciója magához a modellhez, Natasha Ghourihoz is eljutott, aki ügynökségének köszönte meg, hogy a kezdetektől hisznek benne, majd hozzátette, az ASOS-on elérhető ruhákat is pont úgy reklámozza, mint a fülbevalóikat. A modell egyébként élete legnagyobb eredményének tartja, hogy példájával bebizonyította, tényleg nincs lehetetlen.

hallókészülékes modell reklámoz fülbevalót

Fotó: ASOS

Forrás: angol Cosmopolitan

Szeretnéd, hogy egyre sokszínűbb legyen a divat? Mi is!

Még több

Divat