Üzenete érkezett az önbizalmadnak: ideje, hogy a saját tested legjobb barátja legyél!

Jöhet néhány szuper letölthető háttérkép, hogy a mobilodra pillantva sose felejtsd el, mennyire szuper vagy – a testeddel együtt?

Üzenete érkezett az önbizalmadnak: ideje, hogy a saját tested legjobb barátja legyél!

2021-et írunk, ahol helye van az XS-es és az XL-es méreteknek, viszont semmi keresnivalója nincs a filtereknek, a Photoshopnak, az őrült diétázásnak, és ami legfontosabb: a gondolatnak, hogy nem vagy elég szép. A sloggi hazai Body Adapt #nembajhaváltozol kampánya pedig pont azért született, hogy megmutassa a női test sokszínűségét, és azt:

nem baj, ha változol

Ebben pedig olyan nagykövetek segítik a kampány küldetését, mint Iszak Eszti modell-műsorvezető, Dallos Bogi, az egyik kedvenc énekesnőd, Szentesi Éva írónő, Molnár Szilágyi Szilvia és Szabó Hédi influenszerek, Molnár Lainey illusztrátor, Fancsikai Eszter és Bányainé Nagy Judit, a Nemakarokbeleszólni alapítói, Szentjobbi Kriszta, aki öt gyermek édesanyja, valamint a Szeretest oldal alapítói, Visnyei Barbara, Gőbel-Szabó Szandra, Czukor-Szabó Anett és Hajdú Zsófia.

13 igazi nő lett a kampány nagykövete

13 igazi nő lett a kampány nagykövete

Tökéletesség? Kösz, nem!

Érezted már valaha a közösségi média oldalakat pörgetve, hogy ebben a tökéletes világban legszíveseben elrejtenéd a tested? Na és gondoltad volna, hogy még egy olyan – klasszikus szemmel – szuper alakú lány is naponta él át body shaminget, mint Dallos Bogi, a kampány egyik nagykövete? „Nagyon meglepő számomra az, hogy a mai napig mennyi komment érkezik a külsőmmel, a testalkatommal kapcsolatban. Olyan megjegyzéseket tenni social media oldalakon, hogy sovány vagy, eszel te rendesen?, vagy deszka, bántó és nem helyén való.” – meséli Bogi a kampány kapcsán.

Hogy mit tehetsz egy ilyen helyzetben? Megfogadod Czukor-Szabó Anett, a #nembajhaváltozol kampány másik nagykövetének sorait: „Szépnek sokszor láttam magam, de a társadalom által előírtan tökéletesnek sosem. Ehhez kellett egy hosszú önismereti út, hogy megtudjam, a tökéletesség nem létezik, csupán megteremtik azt mások, megmondják fentről, mi az ideál és annak a képére formálnak bálványokat.”

Czukor-Szabó Anett

Czukor-Szabó Anett, a kampány egyik nagykövete

Felszabadító, igaz? Ahogy az is, hogy teljesen rendben van, hogy a tested máshogy néz ki 20 évesen, 30 évesen, és más érzés benne élni anyukaként. És ha valaki, a kampány fotósa, Annoni Zita pontosan tudja, milyen folyamatos változásban élni a testeddel: „Nagyon jó érzés, hogy a sloggi fehérnemű márka nyitott arra, hogy hús-vér nőket mutasson be a kampánya során itthon elsőként, ezzel bátorítva a nőket, hogy annak ellenére, hogy mindenki küzd a saját tökéletlenségeivel, nem vagyunk egyedül, hiszen nincs olyan, hogy tökéletes, el kell fogadnunk önmagunkat. Az utómunka során minimális retusra törekedtünk, hiszen az volt a cél, hogy a nagyköveteket valódiságukban mutassuk be, pont ezért kicsit olyan érzésem volt, mintha befejezetlenek lennének a képek. Fotósként is nagy tanulság volt, hiszen ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy minden zavaró részletet leszedünk, tökéletesítünk, de eljött annak is az ideje, hogy az embereket a természetes valójukban és szépségükben merjük meghagyni.” Szentesi Éva író edzi, tiszteli, táplálja, és nem hajlandó keretek közé szorítani, Molnár Lainey illusztrátor pedig a teste változásaival való kapcsolatot is szem előtt tartja: „Nem csak a testem változik, de a testemmel való kapcsolatom is. Dolgozom rajta, néha nehézkes, de ha jól érzem magam abban, amit viselek, az már fél siker.”

Szentesi Éva

Szentesi Éva nem szorítja keretek közé a testét

A melleid új kedvence

És ha már szóba jött, miben érzed jól magad, ismerd meg a kampányt ihlető Body Adapt fehérneműket, a sloggi vadiúj menőségeit. A melltartók három fazonban érhetőek el: a belebújós, enyhe tartású Bralette-ben a nagyon cool hosszított fazont szeretjük, a hátul kapcsos, V kivágású Soft Bra úgy ad közepes tartást, hogy közben a világ legkényelmesebb érzése viselni, míg a T-shirt Bra testhez simuló felső alatt is biztos tartást kölcsönöz. A lézervágott széleknek köszönhetően egyik darab sem vág be, tökéletesen a bőrödre simul, ráadásul 4 menő színben (fekete, fehér, testszín, nude) a tiéd lehet XS-től XL-es méretig. De az igazi extra, hogy a körmerevítőket adaptív zónák helyettesítik, melyek testhő hatására fogják magukat, és felveszik a tested vonalát. Így tényleg minden darab olyan, mintha egyenesen a te testedre szabták volna.

sloggi melltartók

Találd meg a kedvenced a sloggi Body Adapt fehérneműi között

Megdolgozzuk az önbizalmad!

Arra az esetre, ha elbizonytalanodnál azzal kapcsolatban, mennyire szép vagy, és milyen sokkal tartozol a testednek, töltsd le Gulyás Lídia által készített pozitív üzeneteket, és állítsd be őket a mobilodon háttérképként, hogy mindig kéznél legyen egy hatalmas adag forrás az önbizalmad számára.

 

sloggi

sloggi

sloggi

sloggi

sloggi

sloggi

Még több

Divat