A legsokkolóbb cuccok, amit sztárok valaha viseltek

Nem fogsz hinnni a szemednek, ha meglátod, milyen őrült ruhákba képesek belebújni egyes sztárok a vörös szőnyegen!

A filmes díjátadók egyik legizgalmasabb pontja a vörös szőnyeges bevonulás! Mindig érdekes, hogy melyik sztár milyen szettet választ az adott eseményre, és általában ilyenkor születnek meg a legemlékezetesebb outfitek, hol azért, mert annyira káprázatos, aki viseli, hol pedig azért, mert egyszerűen beleég a retinádba a látvány. Most az utóbbi kategória következik!

Marilyn Manson és Rose McGowan

Az 1998-as MTV Music Awardsra ebben a szettben jelentek meg. Az énekestől talán még nem is annyira meglepő, volt már ennél durvább is. Na de a színésznő, khöm… ruhája… Nem találjuk a szavakat!

Rose McGowan

1998: Marilyn Manson és Rose McGowan MTV Video Music Awardson (Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

Mutatjuk hátulról is, mert így teljes az élmény!

Rose McGowan

1998: Marilyn Manson és Rose McGowan MTV Video Music Awardson (Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

Lady Gaga

Az énekesnő mostanra egészen visszafogta magát, és egyre ritkábban jelenik meg sokkoló jelmezekben a vörös szőnyegen. Nem úgy, mint a 2011-es MTV Video Music Awardson, ahol egy nyers marhahúsból készült ruhában vette át a Bad Romance című daláért járó díjat, méghozzá Chertől! A dresszhez egyébként kalap, táska és cipő is készült, természetesen szintén húsból. Egyébként a dologból akkora botrány lett, hogy állatvédők is felszólaltak, sőt a ruha saját wikipedia oldalt is kapott, ami egyébként nem jellemző.

Lady Gaga

Lady Gaga a 2010-es MTV Video Music Awards-on mindenkit sokkolt (Fotó: Gregg DeGuire/FilmMagic)

Ezra Miller

A színész többször sokkolta már rajongóit megjelenésével. Ilyen volt például amikor a Legendás állatok és megfigyelésük második részének premierjére egy felfújt latex ruhában jelent meg 2018-ban.

Ezra Miller

Ezra Miller a Legendás állatok és megfigyelésük 2. párizsi premierjén. (Fotó: Getty Images/Pascal Le Segretain)

Björk

A másik különleges ruha, ami saját Wiki-oldalt kapott, az Björk 2001-es hattyú ruhája. Az énekesnő az Oscar-gálán konkrétan egy plüss hattyút húzott magára és abban vonult végig a vörös szőnyegen.

Björk

Björk 2001-ben az Oscaron. (Fotó: Getty Images/ SGranitz/WireImage)

Jared Leto

Az összes közül talán Jared Lato 2019-es szettje a legbizarrabb! Az énekes/színész ugyanis a saját fejével a kezében jelent meg a Met-gálán. A látvány annyira megdöbbentő volt, hogy lényegében az összes híresség csinált egy közös szelfit a kétfejű Jareddel.

Jared Leto, Met

Jared és az ő két szép feje. (Fotó: Getty Images/Taylor Hill/FilmMagic)

Miley Cyrus

Az énekesnőnek volt már jó néhány botrányos húzása az évek során. Ezúttal nem meztelenkedett, nem drogozott a színpadon, hanem egy napocskának öltözött. Vicces, sokkoló és totál érthetetlen egyszerre!

Miley Cyrus

Miley Cyrus nap jelmezben. (Fotó: Getty Images/ Jeff Kravitz/FilmMagic)

Azért van még ott, ahonnan ez jött!

Még több

Divat