6 éves lett Sarolta hercegnő – Íme a szülinapos kislány legcukibb ruhái

Sarolta hercegnő ma ünnepli 6. szülinapját, ez alkalomból összegyűjtöttük neked a legimádnivalóbb szettjetit.

6 éves lett Sarolta hercegnő – Íme a szülinapos kislány legcukibb ruhái

Az egész világ ujjongott, amikor 2015.05.02-án megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg második babája, főleg, mert csak akkor derült ki, hogy ezúttal egy kislánnyal gyarapodott a királyi család. György herceg húga a Charlotte, vagyis Sarolta nevet kapta és hozzá a cambridge-i hercegnő brit királyi hercegnő címet. Azóta eltelt hat év, az édes kis babából cuki kislány lett, aki nem mellesleg,imádja a szép ruhákat, az anyukája pedig gondoskodik is róla, hogy Sarolta hercegnő mindig csinosan és az alkalomhoz illően legyen felöltözve. Ráadásul Katalin hercegné gyakran visel fast fashion darabokat, sőt a hagyományokkal ellentétben többször fel is veszi a ruháit, és láthatóan ugyanezt igyekszik átadni a kislányának is. Charlotte ugyanis egy-egy különlegesebb darabot leszámítva teljesen elérhető kisruhákat hord, nézd csak!

Találkozás David Attenborough-val

Tavaly a híres természetfilmesnek volt szerencséje találkozni a Vilmos herceggel és családjával. A jeles alkalomkor Sarolta egy virágos Zara ruhát viselt, aminek úgynevezett Peter Pan gallérja van. Mondanunk sem kell, hogy az esemény után a 35,95 dolláros (kb. 10 000 Ft) darab pillanatok alatt elfogyott a webshopból.

Vilmos herceg 38. születésnapja

A palota Vilmos herceg szülinapja alkalmából egy elképesztően megindító fotósorozatot tett közzé az Instagramon, amin György, Charlotte és Lajos láthatóak édesapjukkal. Ezen a hercegnő egy John Lewis hímzett kantáros farmernadrágot (20 Font, kb 8 000 Ft) és egy egyszerű Boden csíkos pólót (12,60 USD, kb 3 800 Ft) viselt.

Charlotte hercegnő 5. szülinapja

A kis Sarolta tavalyi születésnapján a Kensington Palota négy friss képet osztott meg, amiket Katalin készített kislányáról. Ezeken egyébként már egyre jobban látszik, hogy kire is hasonlít igazán a kislány. Ekkor Charlotte egy trendi kockás, fodros Zara ruhát (35,95 USD, kb. 10 000 Ft) viselt, hozzá egy sötétszürke Amaia bordáskötött harisnyával (12 Font, kb. 5 000 Ft).

Nemzetközi tapsolás a brit egészségügyi dolgozókért

Tavaly márciusban a Kensington Palota Twitter és Instagram oldalán osztott meg egy kedves videót a királyi gyerekekről, amint épp tapsolnak kifejezve tiszteletüket és hálájukat a COVID-19 ellen harcoló egészségügyi dolgozóknak. A felvétel a család norfolki otthonában készült, Sarolta egy hosszú ujjú felsőt és pamut cicanadrágot viselt, mindkettő Jojo Maman Bebe márkájú, a felső 12 Fontba (kb 5 000 Ft) kerül, a nadrág pedig 8 Fontba (kb. 3 300 Ft).

Karácsonyi üdvőzlőlap

A Kensington Palota tavaly év végén friss portrét adott ki a Cambridge-családról, ami végül a karácsonyi üdvőzlőlapra is rákerült. Ezen Katalinék mind farmerben, pulcsiban és csizmában, vidéki környezetben láthatóak. A kis Charlott pedig egy szuper trendi Ralph Lauren kötött felsőt viselt kék farmerrel és lovagló csizmával, ami tökéletesen passzolt a háttérhez. A pulcsi egyébként egy különlegesebb darab, ára egyébként 95 USD, kb 28 500 Ft.

Első vörös szőnyeges vonulás

Szintén 2020 év végén a család végig vonult a vörös szőnyegen a The London Palladiumban, ahol Sarolta ismét egy mesés kockás kisruhát viselt, méghozzá egy Nicoletta Fanna darabot, melynek ára 75 Font (kb. 31 000 Ft), ami nem is sok egy red carpet lookhoz képest, nem?

Neked melyik a kedvenc Sarolta hercegnő-szetted?

És még néhány cuki fotó a royal gyerekekről, ha te sem tudnál betelni velük:

Még több

Divat