Menő piercing-trendek, ha tarolnál a szezonban

Üdv, ha épp inspirációt keresel a piercingedhez, legyen szó az elsőről vagy a sokadikról.

Menő piercing-trendek, ha tarolnál a szezonban

Szereted, ha az outfited az utolsó részletéig megtervezett, amiben a kiegészítők pont akkora szerepet játszanak, mint egy csini blézer vagy egy menő farmernadrág? Ha szeretnél igazán cool lenni, és nem csak fülik és nyakláncok, de a piercingek terén is, utóbbira is fektess figyelmet, mivel egy csomó lehetőség rejlik a megfelelő fazon és elhelyezés megválasztásában.

Kívül és belül a fülcimpában

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Corina Gaffey (@corinagaffey) által megosztott bejegyzés

Mivel az ajkakat és az orrot még mindig maszk borítja – köszi, Covid-19 –, ezért idén előtérbe kerülnek a tragusba, azaz a fülcimpa belső kis porcába, valamint a helixbe, vagyis a belső ív tetejébe fúrt ékszerek. Minél egyedibb, szokatlanabb mintájú piercinget választasz ide, annál inkább kitűnhetsz a tömegből. Jó megoldás arra, ha a munkahelyeden is hordanod kell egész nap a maszkot, de te akkor is tündökölnél.

Hallójárat karika

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rocio Karbiche (@ro.bodypiercer) által megosztott bejegyzés

A daith piercing, vagyis a hallójárathoz szúrt karika vagy félkör néhány éve már egészen ütős választásnak számít, de a trendszakértők szerint most lesz csak igazán menő ilyet viselni, hiszen ezt maszk mellett is szexin mutat. Azt azért megsúgjuk, hogy elég kellemetlen beavatkozás, szóval csak akkor válaszd, ha a fájdalomtűrő képességed magas (és nem olyan, mint Joeynak a Jóbarátokban, amikor gyantáztatta a szemöldökét).

Konstellációs piercingek

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julia Ward (@juliawardpiercing) által megosztott bejegyzés

A konstellációs piercingek is újult erőre kapnak. Mindegy, hogy geometriai formában elhelyezve választod, vagy tényleges csillagképet rajzolsz ki belőle, egyszerűen klasszul mutat. Gondolj bele, milyen menő, hogy a füledben hordhatod a csillagjegyedet!

Kígyómarás mintázat

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Piercing Atlanta Team (@piercingatlanta) által megosztott bejegyzés

A snakebite piercingek új generációja a fülbe helyezett verzió, ami leginkább arra hasonlít, mintha egy kígyó belemart volna a fülcimpádba, nem meglepő módon a nevét is innen kapta. A két egymás mellé helyezett ékszer a külső helixbe rakva mutat a legjobban, és szerintünk szuperül néz ki, ha nem csillog strasszoktól. Itt úgyis a minta a lényeg.

Orrpiercing update

Az orrpiercing finoman szólva sem friss találmány, de a szezonba újult erővel robban be. Minél többet halmozol fel belőle, vagy minél különlegesebbet, annál inkább trendibb lehet a megjelenésed. Felejtsd el a hagyományos megoldásokat, adj teret a fantáziádnak! Két vagy három pötty is zseniálisan néz ki egymás mellett, ráadásul ez az egyik legkevésbé fájdalmas piercing-beavatkozás.

Piercing, mint ékszer

Fülbevaló és piercing egyszerre? Miért is ne! Szuperül mutat, ha a kedvenc fülid mellé stílusában hasonló piercinget lövetsz. A hangsúly itt az egységen van, ha tényleg passzolnak egymáshoz, akkor még egy láncos megoldás sem tűnik soknak. Bevalljuk őszintén, nekünk ez a kedvencünk: szexi és vagány egyszerre, pont, ahogyan szeretjük.

Forrás: www.bustle.com

Hozd a legtrendibb formádat:

Még több

Divat