Előkerült Katalin hercegné, végre új fotókon láthatod!

65 nap után újra lencsevégre kapták Katalin hercegnét, miután ismét munkába állt a hosszúra nyúlt nyári szabi után.

Előkerült Katalin hercegné, végre új fotókon láthatod!

Katalin hercegné lényegében rekordot döntött, mivel a korábbi években soha nem volt még rá példa, hogy ilyen sokáig távol maradt volna a nyilvánosságtól. Nem készültek róla fotók, Vilmos herceg egyedül jelent meg olyan rendezvényeken és találkozókon, ahol jó esetben korábban Katalinnal ment volna, sőt már az is felmerült, hogy a hercegné talán babát vár, és ezért kerüli a kamerákat.

A legutolsó kérdésre ugyan nem adnak magyarázatot a Katalinról készült legújabb fotók, afelől viszont legalább megnyugodhatunk, hogy minden rendben van vele, sőt egyenesen fantasztikusan néz ki.

A 39 éves hercegné tegnap a RAF Brize Norton légitámaszpontjára látogatott el, hogy köszönetet mondjon az elmúlt hetekben több ezer ember afganisztáni evakuálásában segítő csapatoknak. És ha már ott járt, még azt is megosztotta, hogy gyerekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg pont úgy rajonganak a repülőgépekért, mint apukájuk.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images / Max Mumby/Indigo

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images / Max Mumby/Indigo

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images / Max Mumby/Indigo

Forrás: people.com

Kerülj képbe a legfrissebb sztárhírekkel:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat