Komoly döntést hozott Palvin Barbi és szerelme

3 éve alkot egy párt a gyönyörű szupermodell, Palvin Barbi és szerelme, Dylan Sprouse, most pedig úgy döntöttek, újabb nagy kalandba vágnak közösen.

Komoly döntést hozott Palvin Barbi és szerelme

Ahhoz képest, hogy Dylan Sprouse-nak hónapokig kellett várnia, hogy választ kapjon Palvin Barbitól, aki akkoriban nem volt túl jó passzban, már néhány találkozás elég volt hozzá, hogy kiderüljön, milyen elképesztően szuper párost alkotnak.

Viszonylag gyorsan, 2019-ben költöztek össze New Yorkban, majd megvásároltak egy csodás vidéki birtokot is – emlékezz csak vissza, itt forgatták valóságshow-jukat, melynek idén év elején mondtak búcsút. Most azonban újabb komoly döntést hozott, és ezzel együtt lépéseket tett a pár: a Blikk kiszúrta Barbi Instáján az egyik költöztető cég autóját, a modell pedig nem hagyta bizonytalanságban rajongóit: „Viszlát, New York, Hello, Los Angeles” – írta Barbi. Arról egyelőre nincs több infó, miért pont az angyalok városára esett a választásuk, mindenesetre nagyon drukkolunk nekik, hogy megtalálják a számításaikat.

Merülj el a sztárhírekben:

Még több

Divat