Majka nagyon intim dolgot árult el házasságáról

Végre kiderült, miért olyan erős és boldog Majka és felesége, Hajni kapcsolata – a rappel szerint két fontos tényezőn áll vagy bukik egy pár jövője.

Majka nagyon intim dolgot árult el házasságáról

10 éve töretlen a kapcsolatuk, igaz, az esküvővel valamiért egy egész évtizedet vártak: Majka és szerelme, Hajni köszönik, tökéletesen boldogok, a rappernek pedig határozott véleménye van a jól működő kapcsolat titkáról: „Ez a kapcsolat megmaradt olyannak, mint a legelején, és erre nagyon büszke vagyok. Két fontos alappillére van egy jó szövetségnek: a kommunikáció és a szex. Hál’ Istennek nálunk mind a kettő a magi napig jól működik” – mesélte Majka a HOT! magazinnak.

A pár egyébként szupertitkosan kezelte az esküvőt, olyannyira, hogy a nagy nap hétvégéjén még a légvédelem is biztosított volt a drónok miatt. A vendéglista nagyon hosszú volt, szinte az összes hazai sztár Majkáékkal ünnepelt, aki viszont nem szerepelt a vendéglistán, annak esélye sem volt bejutni a 3 napos, 7 számjegyű összegbe kerülő eseményre.

Jöhet még több sztárhír?

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat