Titkos jelentést hordoz Meghan Markle új gyűrűje

Gyönyörű, méregdrága, és nagyon szép üzenete van. Nem, Meghan Markle gyűrűjének most kivételesen semmi köze nincs Harry herceghez vagy a gyerekeikhez.

Titkos jelentést hordoz Meghan Markle új gyűrűje

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Harry herceg és Meghan Markle idén felkerült a Time híres, 100 legbefolyásosabb embereinek listájára. A címlap persze nem nyerte el mindenki tetszését, tekintve, hogy talán túlzottan is megszaladt a Photoshop, főleg Harry herceg híresen nem túl dús haján.

Ha túlteszed magad a tényen, hogy a pár inkább hasonlít viaszbabára, mint hús-vér emberre, vess egy pillantást Meghan Markle gyűrűjére. Na nem a legendás, három kővel ellátott eljegyzési gyűrűjére, hanem a közvetlenül mellette lévő darabra – az ugyanis nagyon fontos üzenetet hordoz, amit el is árult az ékszert készítő cég, a Shiffon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SHIFFON (@shiffonco) által megosztott bejegyzés

A 14 karátos, egyébként 780 dolláros, vagyis nagyjából 220 ezer forintos gyémánttal díszített, állítható aranygyűrű az egymást támogató nőket jelképezik. Az ügy pedig olyan szinten fontos a cégnek, hogy a nyereség 50 százalékával női vállalkozókat támogatnak.

Meghan Markle régóta híres arról, hogy fontos számára más nők felkarolása: 40. születésnapján 40 befolyásos és híres nőt kért fel arra, hogy szánjon az életéből 40 percet egy olyan nőre, aki támogatásra szorul a munkaerőpiacon. Igaz, a kezdeményezés kifejezetten rosszul vette ki magát, miután sokan leereszkedőnek érezték Meghan gesztusát.

Forrás: pagesix.com

Merülj el a sztárhírekben:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat