Kiakadt a net Harry herceg és Meghan Markle szétretusált címlapján

Sokak szerint a Harry hercegről és Meghan Markle-ről készült Time címlap pont olyan hamis, mint a pár, ráadásul nem is néhány jótékony módosításról van szó, tekintve, hogy Disney herceggé és hercegnővé retusálták őket.

Kiakadt a net Harry herceg és Meghan Markle szétretusált címlapján

Ahogy arról már biztosan értesültél, Harry herceg és Meghan Markle felkerült a Time 100 legbefolyásosabb emberének listájára, méghozzá Archewell Alapítványukon keresztül végzett munkájuknak köszönhetően. Ebben túl nagy meglepetés nem volt ugyan, a róluk készült címlap után viszont nehéz megszólalni – néhány Harry herceg hajvonalán elcsodálkozó netezőnek azért sikerült. „Olyan kamu ez a borító…várj, mert ők is azok.” – kommentelte az egyik netező, mire egy másik konkrétan Harry herceg ötször olyan dús haját sérelmezte: „A légkefe nagy erőfeszítésekkel dolgozott”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TIME (@time) által megosztott bejegyzés

De a 40 éves Meghan Markle Disney-hercegnőre retusált arca és haja sem jött be a netezőknek, sőt volt olyan, aki először azt hitte, valami rossz viccről van szó, míg ki nem szúrt a Time feliratot. A végére hagytuk az internetezők egyik legégetőbb kérdését: vajon miért takarja ki Meghan Markle félig a férjét, és az „miért kapaszkodik úgy a vállába, mintha el akarna esni?” Az élet nagy kérdései, melyek után valószínűleg nem nő meg robbanásszerűen a Meghan-Harry rajongók száma.

Jöhet még több sztárhír?

Még több

Divat