Selena Gomez rajongói rommá alázták Hailey Biebert

Sokan még mindig nem képesek elfogadni, hogy Justin Bieber Hailey-t vette feleségül Selena Gomez helyett.

Selena Gomez rajongói rommá alázták Hailey Biebert

A Met-gáláról készült fotókat nézegetve talán felmerült benned a kérdés, miért tűnik olyan lehangoltnak Justin Bieber és Hailey Bieber. Sajnos minden okuk meg volt rá, miután Selena Gomez rajongói egy emberként kántálták kedvenc énekesnőjük nevét, amint feltűnt a fotósok előtt a Bieber házaspár. Akadt olyan is a tömegben, aki egyenesen odakiabálta, hogy Justin még csak meg sem fogja felesége kezét, ebből is arra következtetve, hogy Justint az ég is Selenának teremtette, amibe Hailey csak belerondított.

@biebervelliDISGUSTING ##justinbieber ##haileybieber ##jailey ##metgala ##fyp♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

A kínos jelenetet bemutató TikTok videó vírusként terjed a neten, és jól látszik rajta, mennyire megviseli Hailey-t a fanatikus Jelena rajongók hozzáállása. Justin Bieber igyekezett visszafogni magát, és feleségére koncentrálni, de rajta is érzékelhető, mennyire feldühítette a fanok hozzáállása.

Hailey Írországban élő unokatestvére azonban igyekezett gyorsan eloszlatni a kételyt, hogy a pár kapcsolatára bármilyen hatással is lenne a gyűlölet-cunami. „Ők a legboldogabb és legszeretetteljesebb pár, akiket valaha ismertem. Nem törődnek ezekkel a hangokkal”. És egy szintén a gálán készült videó alapján tényleg úgy tűnik, hogy csak néhány kellemetlen pillanatot okozott a team Jelena.

@biebervelli##justinbieber ##haileybieber ##jailey ##metgala ##fyp♬ Like I Can – Sam Smith

Forrás: buzzfeed.com

Képbe hozunk, mi történt mostanában a sztárokkal:

Még több

Divat