Itt a bizonyíték, hogy a Harry Potter-filmek Tom Feltonja még mindig nagyon édes

Draco Malfoyként talán mérsékelten bírtuk, Tom Feltont viszont imádjuk a humorával és minden megmozdulásával együtt.

Itt a bizonyíték, hogy a Harry Potter-filmek Tom Feltonja még mindig nagyon édes

Tudtad, hogy eredetleg Tom Feltont szánták Ron Weasley szerepére, amit végül Rupert Grint nyúlt le tőle? Na és azt, hogy a nagypapája is szerepelt a Harry Potter és a bölcsek kövében? Bár Tom Felton mindössze 31 percet kapott a 8 mozifilmben, ennek ellenére is milliók rajonganak érte – ahogy te is, ha ezt a cikket olvasod.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Felton (@t22felton) által megosztott bejegyzés

Kifejezetten bírjuk benne, hogy a mai napig pont úgy imádja a Harry Potter-filmeket, mint az elején. Nem véletlen, hogy rengeteg tartalmat szentel ennek az Instáján, és a Hermione Grangert alakító Emma Watsont is gyakrabban látogajta, mint filmbéli legjobb barátai.

Legújabb Insta-posztjából pedig arra következtetünk, hogy Tom újra felpattant a nosztalgiavonatra, és viccesen konstatálta egy Harry Potter ajándékbolt előtt, hogy „még mindig nincs Draco Malfoy bolt, WTF”. Az egyik kommentelő mókásan meg is jegyezte, hogy ideje petíciót indítani, és tenni valamit az ügyért, míg másnak az tetszett, hogy Tom még mindig ilyen mélyen a franchise hatása alatt áll.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Felton (@t22felton) által megosztott bejegyzés

Fusd át a nap sztárhíreit:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat