Fülöp herceg végrendeletét 90 évre titkosították

Ha azt gondoltad, legalább a családja megtudhatja, hogy mi áll benne, tévedtél. Nekik is várniuk kell rá, de a legtöbben valószínűleg meg sem fogják érni…

Fülöp herceg végrendeletét 90 évre titkosították

Április 9-én, 99 éves korában halt meg Fülöp herceg, aki borzasztóan nagy űrt hagyott maga után. Nemcsak Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei hiányolták a dédnagypapájukat, de Erzsébet királynő is borzasztóan megrendült a halála után, hiszen élete társát vesztette el Fülöp személyében. Viszont, ha azt gondolod, a halálával együtt a végrendelete feldolgozásra került, tévedsz, ugyanis a Legfelsőbb Bíróság 90 évre (!!!) titkosította az anyagot. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy már György herceg és a tesói sem fogják megismerni a tartalmát, de a család idősebb tagjai tutira nem. 

A döntés azért született, hogy egyrészt megóvja az elhunyt herceg magánéletét, másrészt, hogy a királyi család tagjainak méltóságát, különösen Erzsébet királynőjét is szavatolja, árulta el a család ügyvédje, Sir Andrew McFarlane. Ám, még ha le is telik a 90 év, a végrendelet akkor sem lesz mindenki számára elérhető, szigorúan csak a royal család tagjai nyerhetnek bepillantást a tartalmába, addig is pedig csak egy ember ismeri, mi áll pontosan benne, Sir Andrew McFarlane. 

A királyi családban mindig történik valami:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat