Harry és Vilmos herceg kapcsolata rosszabb, mint valaha

Bár többször felröppent már a pletyka, hogy békülni szeretnének, a legújabb bizonyíték pont az ellenkezőjét sugallja.

Harry és Vilmos herceg kapcsolata rosszabb, mint valaha

Harry herceg és Vilmos legendásan jó testvérek voltak, így kívülállóként is fáj látni, mennyire eltávolodtak egymástól az utóbbi időben. Ennek részben Harry és Meghan különválása az oka, részben pedig az Oprah-interjú, ahol Harry nagyon csúnyán ócsárolta a saját családját – ezt pedig Vilmos nem tudja neki megbocsátani. Az egyetlen alkalom, amikor félretették az ellenségeskedést, az anyukájuk, Diana hercegnő szoboravatása volt, de akkor sem tudták rendezni a problémát és úgy tűnik, hogy azóta sem sikerült előrébb lépniük az ügyben. 

A héten volt Harry herceg 37. születésnapja, amit a cambridge-i pár a Twitteren csak annyival konstatált, hogy „Boldog születésnapot Harry herceg”.

Se egy emoji, se egy komolyabb gondolat, csak egy nagyon kiszámított üzenet, ami azt sugallja, hogy még mindig fagyos a viszony kettejük között. Duncan Larcombe királyi életrajzíró szerint ez a minimalista hozzáállás, mindent elmond a kapcsolatukról. Az pedig különösen árulkodó, hogy Harry eddigi szülinapjairól (ahogy lent is láthatod) mindig közös képpel emlékezett meg Katalin hercegné és Vilmos herceg, de most csak egyedül szerepelt a képen, mintha ezzel is azt akarnák üzenni, hogy a döntésével végleg elvágta magát tőlük. 

via DailyMail 

A héten több fontos dolog is történt a royalok életében:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat