Álomszép őszi kiegészítők 5000 Ft alatt

Már bőven benne járunk az őszben, de annyira azért nem, hogy késő lenne most beszerezni a legszuperebb kiegészítőket az évszakra. Szerintünk az alábbi darabokat imádni fogod.

Álomszép őszi kiegészítők 5000 Ft alatt

Beszerezted már az összes fontos alapdarabot az őszre kardigánostól és dzsekistől, de a kiegészítők még kimaradtak? Akkor jó helyen jársz, mert összegyűjtöttünk neked az ékszerektől a sapka-sál kombóig mindent, amire szükséged lehet az évszakban, hogy komplett legyen a szetted. És ami a legszuperebb az egészben: egyik sem kerül többe 5000 forintnál! Jó nézegetést!

Őszi kiegészítők

Stradivarius

A rétegelt nyakláncnál még mindig nincs menőbb (sőt: egyre csak trendibb lesz), főleg, ha színes gyöngyökkel kombinálod a fémes alapokat. A legjobb bennük az, hogy akár külön-külön, akár együtt, akár egy másik adag lánccal összerakva is hordhatod, a határ a csillagos ég. Ez a konkrét csomag pedig azért szuper, mert nemcsak divatos, hanem egyenesen az ősz színeiben is pompázik.

Őszi kiegészítők

MohitoA kendő lesz az idei szezon egyik legtrendibb darabja. Igen, elsősorban amolyan Erzsébet királynősen a fejedre tekerve. De nyugi, te nem fogsz úgy kinézni, mint egy cuki nagymama. Ha nem mered még rögtön a hajadon bevállalni, nyugodtan kötheted a nyakad köré is – a lényeg, hogy a csinos darab megvédjen a hidegtől.

Őszi kiegészítők

Bershka

A bagett-táskák továbbra is szárnyalva járják hódító útjukat. Te pedig úgy emelheted át a stílust a nyárból az őszbe, hogy eggyel sötétebb árnyalatban szerzed be, mondjuk ilyen barnában. Plusz pont a vagány lánc díszítésért.

Őszi kiegészítők

Orsay

A hűvösebb napokra elengedhetetlen egy óriási sál és/vagy sálként is funkcionáló poncsó. Szinte hihetetlen, de a képen ez utóbbit láthatod! Imádjuk, hogy ezerféleképpen variálhatod ezt a darabot, de bárhogy is döntesz, egy valami garantált: meg sem fogod érezni, hogy már nem 20 °C van.

Őszi kiegészítők

Sinsay

Ahogy szépen lassan közeledünk a november felé, úgy lesz egyre inkább szüksége a kezeidnek is egy kis melegségre. Egy ilyen stílusos kesztyűvel pedig pont ezt fogod megadni nekik. Ráadásul az új poncsó-sáladhoz is illeni fog!

Őszi kiegészítők

H&M

Egy laza kalap elengedhetetlen az évszakra, hát még ha ilyen gyönyörű színe van – szinte szebb, mint a legjobb formáját hozó őszi falevél. A bőrhatású dzsekitől a melegebb kabátig bármihez el tudjuk képzelni, de akármihez is veszed fel, ha ebben lősz őszi fotót az Instára, garantáltan ömleni fognak a lájkok.

Őszi kiegészítők

Zara

A hajad sem maradhat kiegészítő nélkül! Ezért válaszd ezt az őszi falevél-mintás turbán stílusú fejpántot, ami egy rossz haj-napot is azonnal fel fog dobni.

Biztosan beszereztél mindent  az őszre?

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat