Megérkezett a hidegfront, erre a kabátra szükséged lesz

Már tegnap este belekóstolhattál az igazi őszbe, de a mai nap már nemcsak kóstolgat az évszak, hanem kőkeményen beléd harap.

Megérkezett a hidegfront, erre a kabátra szükséged lesz

Viszlát nyár, hello ősz! Leginkább így tudnánk jellemezni a mai nap időjárását, ugyanis az indián nyárnak egyszer és mindenkorra vége, egy hideg frontnak köszönhetően ma szinte az egész ország felett egy óriási csapadékzóna húzódik majd, és a kiderül.hu szerint a hőmérséklet sem fog elkényeztetni minket, 19-26 fok várható, széllel körítve. 

Ezt vedd fel: Akár fázós vagy, akár nem, egy bomberdzseki ma jó szolgálatot tehet, mert megvéd az esőtől és a széltől, nem utolsó sorban pedig stílusossá tesz még egy ilyen kevésbé szép napon is.  

Bomberdzseki

Fotó: H&M

Bomberdzseki

Fotó: Pull&Bear

Bomberdzseki

Fotó: Reserved

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat