Ő Szabó Zsófi új pasija?

Lehet, hogy te is nagyon drukkolsz a Fluor Tomi-Szabó Zsófi párosnak, de a srácnak komoly versenytársa akadt, bennfentesek szerint Zsófi Hosszú Katinka exével kavar.

Ő Szabó Zsófi új pasija?

Csak a vak nem látja, hogy Fluor Tomi és Szabó Zsófi között izzik a levegő, némi túlzással állíthatjuk, hogy a fél ország azon drukkol, hogy ők ketten összejöjjenek. Fluornak azonban van egy vetélytársa, aki sokkal több egy lelkes rajongónál, ő pedig nem más, mint Hosszú Katinka exe, Shane Tusup. A Bors úgy tudja, hogy a sztárvilágban már mindenki nyílt titokként kezeli, hogy Shannel egy párt alkotnak, hiszen Zsófi a válása óta szingli, az edző pedig nemrég szakított a barátnőjével, aki azóta már vissza is költözött Amerikába. 

Az úszóedző rendszeresen hozzászól Zsófi képeihez, legutóbb konkrétan nagyon beszédes kommunikáció zajlott közöttük: „Az úszás utáni vizes haj határozottan nem áll neked rosszul.” – dobta fel a labdát Shane, mire Zsófi kihívóan csak annyit kérdezett: „van bármi is, ami rosszul áll nekem”? „Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de vigyáznod kell, mivel egészíted ki a megjelenésedet. Ha Fluor Tomi mellett állsz, minden rosszul mutat majd” – utalt az edző az Álarcos énekes című műsorra, ahol egymás mellett ül a két híresség. Ha picit olvasol a sorok között, akkor ez akár féltékenységnek is tűnhet, ami ráerősít a pletykára, miszerint összejöttek. Ha tényleg így van, reméljük, hamarosan felvállalják, mert nagyon cuki párt alkotnának.

Ez történik a magyar sztárvilágban:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat