Vajna Timi videóján könnyesre neveted magadat

Ha szeretnéd túlélni a pénteket, akkor azt ajánljuk, csekkold az Instasztoriját, mert ez tutira megcsinálja a napodat.

Vajna Timi videóján könnyesre neveted magadat

Téged is elkeserít, hogy véget ért a nyár? Nyugi, Vajna Timi gondoskodott róla, hogy egy pillanatig se vegyen rajtad erőt az őszi időjárás okozta szomorúság, Instasztoriban beszélgetett ugyanis a cicájával, aki elképesztően hangosan mesélte el, micsoda méltatlan bánásmódban részesül. Simba, a bengáli cica ugyanis igazi haspók, és ez már meg is látszik a vonalain, ezért diétás tápot kap, amit gyakran ellop Chanel elől, ha a gazdi éppen nem figyel. De, ami ennél is édesebb, az a követelőző nyávogás, amit előadott Timinek – aki persze még adta is alá a lovat: 

Mi a baj? Ennyire éhes vagy? Nem ad neked senki enni? Állandóan éhezel? Látszik édeske, hogy mindig éhezel… Voltál már a gym-be reggel? Edzettél? Futottál? Nem?! Hát akkor, hogy képzeled? Finom falatokat bevágni, csak úgy… Akkor kicsit járkáljál. Nem? Éhes vagy? Már mondtad. Jól van. 

Ez a videó akkor is betalál, ha nem vagy elkötelezett macskarajongó, de ha te magad is egy bársonytalpú rabszolgája vagy, akkor garantált a nevetés. KATT ide, ha megnéznéd!

Összeszedtük a mai reggel legfontosabb híreit, hogy neked csak olvasni kelljen:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat