Vanessa Hudgens fürdőruhája szinte semmit nem takart

Oké, hogy egy fürdőruha azért mindig kicsit merészebb, mint a többi ruhadarab, de ez konkrétan csak a legszükségesebb részeket takarta.

Vanessa Hudgens fürdőruhája szinte semmit nem takart

Miközben nálunk már javában tombol az esős, őszi időVanessa Hudgens békésen sütteti magát a miami-i tengerparton. A színésznő ritkán hallat magáról, és most sem szánt szándékkal tette, a lesifotósok kapták le, ahogy a strandon koktélozgat, méghozzá nem akármilyen szerelésben. A fekete fürdőruha, amit viselt, nem kicsit merész választás: egyrészt mélyen dekoltált, másrészt erősen felhasított a bugyi része, hátul pedig tanga fazonú, így premierben hangsúlyozta a színésznő formás popsiját. A képeket ITT tudod csekkolni.

Oké, Vanessa alakja tényleg kifogástalan, és inkább ő vegyen fel ilyet, mint bárki más, de azért talán egy icipicit túllőtt vele a célon, ugyanis tényleg semmit nem bízott a képzeletre. A kacér fürdőruhában, ami egyébként Rihanna kollekciójából való, az összes tetkóját, szám szerint 15-öt, szintén megcsodálhatták a parton pihenők, a testrészeiről nem is beszélve…

Jövünk a legfrissebb hírekkel:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat