Csak úgy hemzsegett a ronda ruhákban az idei Emmy-gála

Gyönyörű győzelmek, de annál csúnyább ruhák jellemezték az idei Emmy-gálát. Lássuk azokat, akik még a rondasági versenyt is sikeresen megnyerték!

Csak úgy hemzsegett a ronda ruhákban az idei Emmy-gála

A sztárok igyekeztek a legjobb formájukat hozni a 2021-es Emmy-díjátadó vörös szőnyegén, és a legapróbb részletekig odafigyeltek az outfitjükre, olyannyira, hogy sokan még a manikűrjükből is kiegészítőt varázsoltak. Ám hiába próbálta mindenki a maximumot hozni, valakinek még a minimumot sem sikerült megugrania…vagy éppen, hogy túltolta a megjelenését. Szerintünk ezek voltak az idei Emmy-gála legcsúnyább ruhái.

Emmy-gála

Fotó: Getty Images/Rich Fury

Cynthia Erivo fantasztikus drámai színésznő, és most láthatóan a vörös szőnyegre is próbálta becsempészni a drámát – viszont inkább a forgatásokon kellett volna hagynia azt. Nagyon szeretjük a kombinált stílusokat, ezúttal azonban túlságosan össze nem illő irányok találkoztak a színésznő ruhájában, amihez még a kiegészítői sem illettek. Túl eklektikus ahhoz, hogy működjön.

Emmy-gála

Fotó: Getty Images/Rich Fury

Valaki szóljon Our Lady J-nek, hogy ez most az Emmy, nem egy VMA, ahonnan nem fog kilógni, ha alig-ruhában áll a vörös szőnyegre. De talán még ott is túlzásnak tartanánk a szinte totális meztelenséget és mellvillantást. Nagyon hiányzik az ízlésesség a zenész szettjéből.

Emmy-gála

Fotó: Getty Images/ Francis Specker

Beth Behrs, a The Neighborhood sztárja egy enyhén túltervezett Georges Hobeika ruhában vonult a szőnyegen, ami annak ellenére is nehéznek tűnik, hogy látványosan könnyű anyagból készült. Talán ha megszabadulna a köpenytől, a gyöngyös mellrésztől vagy (és ezt utáljuk a legjobban) az áttetsző gallértól, elérte volna a kívánt hatást.

Emmy-gála

Fotó: Getty Images/Rich Fury

Személyesen felháborít minket, hogy a plus size sztároknak mennyire korlátozott a couture ruhákhoz való hozzáférés és milyen kevés tervező ajánl fel nekik outfiteket. Ezzel együtt – látván a többi vörös szőnyeges szettet –, pontosan tudjuk, hogy Aidy Bryant távolról sem volt rákényszerülve, hogy ezt a borzalmas ruhát vegye fel. Egy #cottagecore Insta-képhez még elmegy, de nagyon nem az Emmy-re.

Emmy-gála

Fotó: Getty Images/David M. Benett

Megértjük, hogy nem lehet könnyű Emma Corrinnak a tény, hogy kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre és ezért mindent megtesz, hogy eltávolítsa magát a karakterétől. De azért szerintünk ezt most túltolta. Mi volt itt az elképzelés? Boszorkány? Szolgálólány? Középkori angol földműves? Nem értjük.

Emmy-gála

Fotó: Getty Images/Rich Fury

Schitt’s Creek sztárja, Annie Murphy mintha egy nagyon fancy köntösben lépett volna a vörös szőnyegre, ami szerintünk nem kicsit meríti ki az alulöltözöttség fogalmát. De nem para, mert a sorozatban a testvérét alakító Dan Levy szintén egy nagyon drága pizsamának tűnő outfitet választott, szóval végülis harmonizáltak együtt…

Ha kiégett a szemed a ronda outfitektől, nézegess gyönyörű ruhacsodákat inkább:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat