Durván lehűl a levegő, öltözz eszerint

20 fok alá esik a hőmérséklet, úgyhogy ideje lesz kabátba bújnod.

Durván lehűl a levegő, öltözz eszerint

A kiderül.hu szerint vége az indiánnyárnak (legalábbis egyelőre), mert a mai nappal 20 °C alá esik a hőmérséklet és meglehetősen zord lesz az időjárás. Ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy akár olyan alacsonyan is állhat a hőmérő, mint 14 °C, jobb esetben pedig 19 °C-ot is mutathat. Ezen felül felhős idővel indul a napunk, de ahogy telik az idő, úgy tisztul az ég. A felhőkkel együtt pedig szerencsére az eső is elhagyja az országot, cserébe viszont átveszi a helyét az élénk északi szél.

Ezt vedd fel: A ballonkabát – legyen akármilyen színű, rövid vagy hosszú – megvéd téged a széltől, szupercsini és fázni sem fogsz benne.

Napi outfit: hétfő

Napi outfit: hétfő

Orsay

Napi outfit: hétfő

Mango

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat