6 vastag és látványos pulóver, ha még nincs kedved a kabáthoz

Sajnos muszáj már rétegesen öltözködni, de a kabát még simán kibekkelhető: egyszerűen váltsd fel egy vastag pulcsival!

6 vastag és látványos pulóver, ha még nincs kedved a kabáthoz

Nagyon itt van már az ősz, vele együtt pedig a hűvősebb idő is, így egyre melegebben kell felöltöznöd. De ha nincs még kedved teljesen átadni magad az évszaknak és Michelin babának érezni magad az óriási kabátodban, akkor nyugodtan vedd lazábbra a figurát: egy vastag és látványos pulcsi még jobb megoldás is tud lenni a kora őszi időszakra.

Őszi pulcsik

H&M

A kötött pulóverrel mindig jól jársz, hiszen garantáltan nem fogsz benne fázni. Ennek a kissé buggyosabb fazonú ujját pedig mintha arra találták volna ki, hogy még (legalább) egy réteg felső legyen alatta. Arról meg már ne is beszéljünk, mennyire menő ez a lila-fekete csíkos minta!

Őszi pulcsik

Sinsay

Utáljuk azt a szabályt, miszerint őszre már csak föld színeket, de legalábbis visszafogott árnyalatokat lehet hordani. De mégis miért? Hát nem ez a legszínesebb évszak?! Még jó, hogy de! Szóval ne hagyd elriasztani magad az élénk árnyalatoktól és újíts be egy ilyen pink pulcsit – ami ráadásul kasmírból van, tehát kábé önmagában is elég meleg.

Őszi pulcsik

Mohito

Ha van valami amit nem lehet rejtegetni és az outfited elejére kívánkozik, az egy ilyen cool díszítés. A flitteres szárnyminták instant megcsinálják a szetted. Szerintünk az elegánsabb napokra tartogasd ezt a darabot!

Őszi pulcsik

Reserved

Be kell vallanunk valamit: ez most épp nem pulóver, hanem kardigán. De ha te is olyan vagy, mint mi és nem szereted tönkretenni a frizurádat azzal, hogy a fejeden keresztül próbálod letornázni magadról a pulcsidat, akkor te is biztosan a kardigánokra szavazol. Ez pedig a nagy gombjaival és oversized fazonjával egyszerre lesz stílusos és meleg választás.

Őszi pulcsik

Mohito

Valaki azt mondta, látványos pulcsi? Hát mi lenne látványosabb egy ilyen óriási, Marilyn Monroe-t ábrázoló mintánál?! Konkrétan odáig vagyunk érte. Az meg, hogy egy kellemesebb időjárásban sima felsőként is felveheted a kedvenc farmered mellé, csak extra bónusz.

Őszi pulcsik

Answear

Újabb unortodox megoldás pulóverre: túlméretezett poncsó. A garbós műfaj tökéletes az őszre, hiszen így a sálat is offolhatod még pár napig, a poncsószerű szabás pedig megadja a kényelmet a rohanós hétköznapokra úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötni csini-fronton.

Elég meleg cucc van a gardróbodban?

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat