Felszabadító, bátor és vagány – Összegyűjtöttük Billy Porter legemlékezetesebb divatpillanatait!

Billy Porter három évvel ezelőtt egyetlen szettel forradalmasította a férfi divatot a vörös szőnyeges eseményeken, azóta pedig csak tovább pusztítja a toxikus maszkulinitást az öltözködés segítségével.

Felszabadító, bátor és vagány – Összegyűjtöttük Billy Porter legemlékezetesebb divatpillanatait!

Ma ünnepli az 52. születésnapját Billy Porter, akit olyan sorozatokból és filmekből ismerhetsz, mint a Pose vagy a legújabb Hamupipőke (igen, aminek Camila Cabello a főszereplője), vagy épp a vörös szőnyegről. Hiszen amióta a Netflix szériájával berobbant a köztudatba, azóta állandó vendége a popkultúra legfontosabb díjátadóinak és eseményeinek – ő pedig minden alkalmat kihasznál arra, hogy megvillantsa a fantasztikus ízlését és megkérdőjelezze a férfidivatról kialakult koncepciónkat. Hiszen nem kell messzire menned (elég csak a múlt héten megtartott Met-gálára gondolnod) ahhoz, hogy kiderüljön, mit jelent a férfi sztárok számára a vörös szőnyeges szett: egy fekete öltönyt fehér inggel. Igen, még az extravagáns divatot éltető rendezvényen is.

Billy Porter ezt az elképzelést zúzta porrá, mikor 2019-ben megjelent az Oscar-gálán egy felül öltöny, alul bársony báliruha szettben. Ezzel kimondottan az volt a célja, hogy kétségbe vonja az emberek férfiasságról alkotott elképzeléseit. Szerintünk ez hibátlanul sikerült, Billy pedig azóta csak tovább rombolja a toxikus maszkulinitást és lát el minket bátor, vagány és felszabadító divatpillanatokkal.

Billy Porter

Fotó: Getty Images/Rick Rowell

A 2019-es Met-gála témája a camp volt, ami magyarul kábé a giccses jelzőnek felel meg. Amikor hat félmeztelen pasi cipel be a vállán, miközben te egyiptomi napistennek öltöztél talpig aranyban, azért eléggé kimeríti ezt a fogalmat.

Billy Porter

Fotó: Getty Images/Mike Coppola

Billy egy egyszerű fehér öltönyt is képes különlegessé tenni: a 2020-as Golden Globe-on például egy tollas uszállyal.

Billy Porter

Fotó: Getty Images/Santiago Felipe

Nem tudjuk, hogy a motorizált kalap-függöny vagy a csillogó kék ruha, netán a merész smink a legjobb ebben az összeállításban, de tény, hogy Billy ezzel megnyerte a tavalyi Grammy vörös szőnyegének legemlékezetesebb szettjének címét.

Billy Porter

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

Az oroszlánsörényt idéző felső és az óriási szoknya tökéletes kombinációját Billy egy magassarkú csizmával dobta fel. Őszintén: ez az, ami Beyoncé szeretett volna lenni Az oroszlánkirály bemutatóján.

Billy Porter

Fotó: Getty Images/Rick Rowell

Billy lett az első meleg, fekete és férfi Tündér keresztanya a Hamupipőkében, a film bemutatójára pedig ennek megfelelően öltözött fel: angyalszárnyakat idéző részletek és elegáns kosztüm. Ebben az outfitben különösen az ékszereket imádjuk.

Billy Porter

Fotó: Getty Images/ Frazer Harrison

A hétvégi Emmy-gálán Billy megmutatta, hogyan kell egy egyszerű fekete összeállítást különlegessé tenni: pakold tele ékszerekkel és egy extra részlettel, amitől máris felejthetetlenné válik a szett.

Billy Porter

Fotó: Getty Images/Rich Fury

Ők a kedvenc stílusikonjaink:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat