Divatrajongók, figyelem, erre már mind nagyon vártatok!

Romantikus vagy, természetrajongó, állatbarát vagy film-fan? Valakibe épp nagyon szerelmes, esetleg a hobbidért dobog a szíved? Fejezd ki az ékszereiddel, ki vagy és merre tart az életed, és élvezd, ahogy egyedi kiegészítőket hozol létre a Pandora Moments kollekcióval.

Divatrajongók, figyelem, erre már mind nagyon vártatok!

Szereted megélni és másoknak is elmesélni, éppen ki vagy, és Karl Lagerfeldhez hasonlóan hiszel abban, hogy a divat egy olyan nyelv, amivel mindez lehetséges? Akkor ebben (is) nagyon hasonlítunk! Ezért is örülünk annyira a Pandora Moments kollekciójának, ami nem csak azt teszi lehetővé, hogy magadon viseld az éppen aktuális életszakaszod történetét, de ezt az eddigiekhez képest is sokszínűbben variálhatod, hála a különleges charmhordozóknak.

Hogy miről van szó? Ezeknek a különleges daraboknak köszönhetően mostantól nem csak a csuklódon viselheted a kedvenc charmjaidat, de a fülbevalódon, a kulcstartódon, a táskádon és az öveden is. Válaszd ki a favoritod, vesd bele magad a különböző szimbólumokba, mutasd meg a legédesebb állatos charmokkal, ha az élővilág a mindened, vagy viselj magadon egy álmaid úticélját tükröző charmot – rengeteg lehetőséged van, hogy a kiegészítőiden keresztül meséld el a történeteidet. Jöhet néhány inspiráció?

Pandora Moments kollekció

Érezted már úgy egy cuki charmot látva, hogy legszívesebben a fülbevalódon viselnéd? Mostantól nincs akadálya, csak a tökéletes „közvetítőre” lesz szükséged. Ha akarod, meghagyhatod letisztult karrikafülbevalónak (17.900 Ft), de ha arra vágysz, a kedvenc charmjaid gyűjtőhelye is lehet. Alkosd meg a szerinted legszebb színpárokat, és még csak véletlenül se tarts attól, hogy mellényúlsz. Tökéletes ajándék lehet magatoknak a legjobb barátnőddel is, hogy elmeséljétek a barátságotok történetét.

Pandora Moments kollekció

Inkább azt kedveled, ha az ezüstös (14.500 Ft) megoldások dominálnak? Töltsd meg őket élettel és néhány színes charmmal egy csajos estéhez, vagy dobd be az elegánsabb éned, amikor azzal az okos sráccal mentek randizni a kedvenc múzeumába, és tündökölj klasszikus árnyalatokban. FYI: ne felejtsd el összefogni vagy félretűzni a tincseidet, hogy kellő figyelmet kapjon a fülbevalód!

Pandora Moments kollekció

Hogy is maradhatna ki a kulcscsomód a csillogásból, amikor életed legfontosabb tereinek kulcsát őrzi? Fejezd ki az új  kulcskarikáddal (14.500 Ft) és néhány beszédes szimbólummal, hogy imádod, hogy feltölt, hogy semmiért sem cserélnéd el az otthonodat.

Pandora Moments kollekció

Az új kollekcióban rögtön kétféle táskára akasztható charmhordozót is találsz, attól függően, hogy a kicsi (17.900 Ft) vagy a közepes (20.500 Ft) táskadíszeket kedveled jobban. Ahogy a karkötődnél megszokhattad, itt is varázslatosan jól mutat, ha kombinálod a függő charmokat és a cuki klipeket.

Pandora Moments kollekcióMit szólnál egy egyen-táskadíszhez a tesóddal vagy az anyukáddal, amit a saját személyiségetekre szabtok néhány rátok jellemző charmmal? Ha azonos árnyalatoknál maradtok, gyönyörűen harominzálnak majd egymással és úgy jelzi az összetartozásotokat, hogy közben a saját sztoritokat is kifejezhetitek vele.

Pandora Moments kollekció

Jöhet a korona, vagyis a nyaklánc, a szetted legmeghatározóbb része. A Moments ezüst nyaklánc a megszokott Pandora karkötők hangulatát idézi (38.900 Ft), amit ha szeretnél, tovább bolondíthatsz egy kör alakú O charmhordozóval (16.500 Ft). De nem csak a masszívabb, hanem az egészen finom szemekből álló láncokon (arany: 26.500 Ft, ezüst: 11.500 Ft) is csodásan mutatnak a szív alakú charmhordozók (ezüst: 14.500 Ft, rózsaarany: 20.500 Ft). Ha érzelmes típus vagy, bátran halmozz és játssz a további szív alakú motívumokkal, vagy meséld el más szimbólumokkal, ki vagy mi is olyan fontos számodra.

A cikkben szereplő árak a megjelenéskor aktuálisak, amelyek időközben értesítés nélkül változhatnak.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat