Azonnal ki kell próbálnod Katalin hercegné divat trükkjét!

Nem kell, hogy annyi ruhád legyen, mint egy hercegnőnek, ha olyan ügyesen lavírozol a stílusok között és kombinálod az alapdarabokat, mint Katalin hercegné! Nézd csak meg közelebbről a legutóbbi varázslatát!

Azonnal ki kell próbálnod Katalin hercegné divat trükkjét!

A trendek jönnek és mennek, és amikor azt hiszed, a boyfriend, a balloon, a palazzo és társai örökre megdöntötték a skinny farmer egyeduralmát, jön a világ egyik legjobban öltözött hercegnéje, és bemutat a trendeknek. Katalin hercegné ugyanis megrögzött skinny-rajongó, és a ruhatárát elnézve határozottan nem temeti a műfajt. Na de nem ez a lényeg, hanem az a zseniális húzás, amivel a hercegné képes arra, hogy minimális változtatással olyan hatást érjen el a szettjénél, mintha teljesen átöltözött volna.

Épp erre hozott ma tökéletes példát, miközben cumbriai látogatása során amellett kampányolt, milyen elképesztően fontos a szabadban töltött idő a fiatalok számára. Az apropó miatt nyilván dobta a rá jellemző, nagyon nőies és világos darabokat, de még így is képes volt arra, hogy egy napon belül hozzon egy funkcionális és egy nagyon elegáns szettet. Mindezt úgy, hogy csak egyetlen ruhadarabot cserélt le az outfitjében: a kabátot. A fekete skinny, a krémes árnyalatú felső és a sötétbarna túrabakancs ugyanis mind maradt, viszont nézd csak, mennyit számít, hogy egy bordázott khaki dzsekit, vagy egy kockás, elegáns blézert visel!

A trükk tehát az, hogy a szetted viszonylag semleges elemekből épüljön fel mind színben, mind fazonokban, hogy a kulcsdarabod – mondjuk a kabátod – határozza meg az összeállítás stílusát. Így bőven elég lesz erre a részletre támaszkodnod, hogy nagyon határozottan elvied a megjelenésed egy sportos vagy egy elegánsabb irányba. Így rengeteget spórolhatsz, és csak egy kis játékosságra lesz szükséged, hogy a végtelenségig variáld a kapszulakollekciód alapdarabjait.

 

Fotó: Getty Images / Samir Hussein / WPA Pool

kétsoros blézer: Reserved, 15.995 Ft

átmeneti dzseki: Only, 17.990 Ft

bakancs: Tamaris, 35.900 Ft

nadrág: Only, 13.290 Ft

Jöhet néhány extra tipp?

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat