Kristen Stewart a laza elegancia hercegnője: Inspirálódj a legemlékezetesebb nadrágkosztümjeiből

Beletelt pár évbe, de Kristen Stewart végre maga mögött hagyhatta az Edward Cullenbe halálosan szerelmes Bella karakterét és immár Diana képben bizonyít a vásznon a Spencer című filmben. Sőt, mára a stílusa is sokat fejlődött! Mutatjuk a legmenőbb szettjeit…

Kristen Stewart a laza elegancia hercegnője: Inspirálódj a legemlékezetesebb nadrágkosztümjeiből

Bár Kristen Stewart nevét az Alkonyat-filmeknek hála ismerte meg a világ, a színésznő évek óta keményen dolgozik azért, hogy végre ne Bella Swanként gondoljanak rá az emberek. A kemény munka pedig az ő esetében is kifizetődött, ugyanis ma már a Spencer című filmje, azaz Diana hercegné életre keltése kapcsán cikkeznek róla a lapok. De nemcsak a karrierjében, hanem a stílusában is szintet lépett az utóbbi években, hiszen mostanra a végsőkig tökéletesítette a védjegyévé vált szexisen konzervatív nadrágkosztümös megjelenést. (Kristent egyébként jó eséllyel Katharine Hepburn és Marlene Dietrich gardróbja ihlethette meg…) A színésznő kiváló érzékkel játszik az elegancia és a merészség határán, szóval, ha tehetnénk, mi biztosan kérnénk tőle néhány tippet a helyes arányok megtalálásához. De addig is, amíg nem iratkozhatunk be hozzá divat-tanácsadásra, összeszedtük néhány emlékezetes szettjét inspirációként.

Kristen 2016 júliusában tetőtől talpig fehérben libbent be az ABC stúdiójába, hogy szerepelhessen a Good Morning America című műsorban. A cipővel azért kicsit ellensúlyozta a komolyságot, így gyakorlatilag bárhol és bármilyen eseményen felbukkanhatna ebben az outfitben.

Kristen Stewart

Kristen Stewart fehér-szettje sosem megy ki a divatból (Fotó: James Devaney/Getty Images)

Ugyanebből az évből hoztunk még egy képet: a kosztüm maga alapvetően még egészen konzervatív is lenne, csakhogy Kristen belevitt egy hatalmas csavart… Pontosabban, lemondott arról, hogy aláöltözzön.

Kristen Stewart

Kristen Stewart az Egyes nők premierjén 2016 októberében (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Egy évvel később azért egy hasvillantós topot felkapott a zakója alá…

Kristen Stewart

Kristen Stewart 2017. november 13-án (Fotó: Jim Spellman/Getty Images)

A 2018-as Cannes-i fesztiválon ismét úgy döntött, hogy nem gombolja össze a kosztüm felsőjét, amikor a vörös szőnyegen tüntetett a női filmesek jelenlétének hiánya miatt.

Kristen Stewart

Kristen ebben a fekete-fehér outfitben állt ki a nemek közötti egyenjogúságért (Fotó: George Pimentel/Getty Images)

A JT LeRoy című filmje Los Angeles-i bemutatóján már láthatod a jeleit Kristen-féle laza eleganciának.

Kristen Stewart

A színésznő 2019. április 24-én vett részt a premieren. (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

És ezen az úton haladt tovább 2019-ben is…

Kristen Stewart

De ezúttal azért a melltartót nem hagyta ki. (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

De olyan is előfordult, hogy zoknit húzott a kosztümjéhez.

Kristen Stewart

Kristen Stewart a Saturday Night Live felvételén 2019. november 2-án. (Fotó: Will Heath/NBC/NBCU Photo Bank/Getty Images)

2020- ban ugyan nem nagyon láthattuk őt kiöltözni a koronavírus-járvány miatt bevezetett karanténhelyzetben, de 2021-ben visszatért a vörös szőnyegre és a kosztümjeihez. Kristen ezzel az outfittel egy kicsit Diana hercegné előtt is tisztelgett, hiszen Lady Di maga is szeretett szembemenni a konzervatív royal dress code-dal.

Kristen Stewart

Kristen a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol már a Spencer film főszereplőjeként mutatkozhatott be. (Fotó: Marc Piasecki/Getty Images)

Nemcsak Kristentől, hanem a brit uralkodói család nőtagjaitól is szuper divattippeket kaphatsz:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat