Katalin hercegné egyszerűen elbűvölő volt ebben a hófehér ruhában

Bármit is tesz, bármit is vesz fel, Katalin hercegné egyszerűen képtelen hibázni, és erre legújabb ruhaválasztása is tökéletes példa.

Katalin hercegné egyszerűen elbűvölő volt ebben a hófehér ruhában

24 óra sem telt el azóta, hogy Katalin hercegné bebizonyította, elég egyetlen meghatározó ruhadarabot lecserélned a szettedben, hogy két teljesen eltérő stílusú megjelenést kapj, már is itt a következő varázslat tőle: Katalin hercegné hófehérben, méghozzá ősszel. Igen, a hercegné úgy döntött, hogy az ősz színének kiáltja ki a fehéret, és tudod mit? Istenien mutatott benne, nézd csak! (De aztán el ne felejts lapozni!)

Az apropó pedig a Hold Still fotóprojekt ünneplése volt – tudod, ez az a nagyon különleges projekt, amit Katalin hercegné még a koronavírus kezdetén indított el. A cél az volt, hogy az emberek ebben a megváltozott időszakban, egymástól távol is dokumentálják az életüket, bebizonyítva, a közösségek a képek segítségével is képesek kapcsolódni egymással. Az eredmény pedig egy egészen fantasztikus digitális galéria és fotókönyv lett.

„Köszönöm azoknak a csodálatos partnereknek, akik lehetővé tették, hogy létrejöhessen a Hold Still. Sokáig tartott, hogy személyesen is összehozzunk mindenkit, aki részt vett a projektben, de ma este végre sikerült.” – írta hivatalos Instagram-oldalán a hercegné.

Ha rögtön tripláznál a sztárhírekből:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat