Tudtad, hogy a mostani Britney Spears negyedik eljegyzése? Mutatjuk az eddigi gyűrűit!

Britney Spears-t eljegyezték, ám nem ez volt az első – mutatjuk az énekesnő összes jegygyűrűjét.

Tudtad, hogy a mostani Britney Spears negyedik eljegyzése? Mutatjuk az eddigi gyűrűit!

Ha követed a sztárhíreket, akkor szinte lehetetlen, hogy lemaradtál Britney Spears eljegyzéséről. Az énekesnőről az utóbbi években és hónapokban csupa rossz hír érkezett, leginkább azért, mert az édesapja nem hajlandó lemondani a gyámságról, így a pénzügyeit és gyakorlatilag az egész életét ő menedzseli. Úgy tűnik azonban, hogy pont kerül az ügy végére, Britney apja hivatalosan is leveszi a kezét a lányáról. Mióta kiderült, hogy talán lehet esélye a boldog életre, az énekesnő újra ragyog és nemrég elérkezett a pillanat, amire évek óta vár: eljegyezte a szerelme, Sam Asghari, akivel négy éve vannak együtt.

Sokakat érdekelt Britney legújabb eljegyzési gyűrűje, szóval megmutatjuk mi is:

Reméljük, ez a kapcsolata már élete végéig kitart, ám nem ez volt az első eljegyzése. Korábban kétszer volt házas és egyszer járt úgy jegyben, hogy végül nem került sor az esküvőre.

Az 55 órás házasság

Britney Spears 2004-ben házasodott össze Jason Allen Alexanderrel, méghozzá egy átmulatott szilveszter éjszaka után Las Vegasban. A frigy mindössze 55 óráig tartott, hiszen – mint az 17 évvel később kiderült – az énekesnő szülei kényszerítették Alexandert, hogy érvénytelenítse a házasságot. A férfi egyébként azóta ki-be jár a börtönbe, szóval visszanézve sem lett volna egy gyümölcsöző kapcsolat.

Kevin Federline 2004-ben kérte meg a kezét

Óriási szerelem volt az övék, azonban a házasságuk mindössze három évig tartott. A lagzijuk lázban tartotta a sztárvilágot, hatalmas bulit csaptak, ám valami miatt megromlott a kapcsolatuk. Két közös gyermekük született, akik miatt évekig háborúztak, ám végül az apjukhoz kerültek. Britney azóta is fizeti a gyerektartást és csak felügyelet mellett láthatja a gyerekeit. Amikor elvált Kevintől, megfogadta, hogy csak magára koncentrál és nem keresi a szerelmet, de hamar jött az életébe az új kapcsolat.

kevin federline britney spears

3 évig voltak házasok (Fotó: Gettyimages)

Eljegyezte az ügynöke

Britney Spearsnek hosszú idő ez volt az első említésre méltó párkapcsolata. 2010-ben összejött az ügynökével, Jason Trawickel, aki azonnal felmondott a ,,munkahelyén”, hogy a karrierje ne mérgezze a kapcsolatát az énekesnővel. Egy évvel később el is jegyezte a férfi, ám a házasságra nem került sor, mert Britney beleszeretett valaki másba. Jason nagyon rosszul élte meg a szakítást, hónapokon keresztül a médiában üzengetett volt menyasszonyának.

Britney Spears és Jason Trawick

Britney Spears és Jason Trawick (Fotó: Getty Images)

Sztáreljegyzések:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat