Megan Fox olyan szeretne lenni, mint Kim Kardashian, de nem megy neki

Hasonló szettekbe öltözik, mint Kim Kardashian, de mégis mintha a rosszabbul sikerült kivitel lenne Megan Fox verziója.

Megan Fox olyan szeretne lenni, mint Kim Kardashian, de nem megy neki

Megan Fox talán még sosem volt hivatalos annyi vörös szőnyeges eseményre, mint az elmúlt időszakban. Főleg azért, mert fél évvel ezelőtt összejött Machine Gun Kelly-vel, aki szinte minden zenei díjátadón jelölt és általában meg is kapja ezeket az elismeréseket. A színésznő figyel arra, hogy a szettjei a legfeltűnőbbek közé emeljék, így még többet foglalkozik vele a világsajtó.

Legutóbb az MTV VMA díjátadón jelent meg talpig átlátszó dresszben – korábban Kim Kardashian is viselt ilyesmit, így sokan rögtön arról kezdtek suttogni, hogy Megan a valóságshow-hőshöz hasonló botrányokkal szeretne újra a legfoglalkoztatottabb celebek közé kerülni. Ha valóban Kimet akarja utánozni, akkor még sokat kell fejlődnie: bár az outfitjei hasonlítanak, a megjelenése elmarad Kimétől.

Megan Fox tehát az MTV VMA-n viselte ezt a szettet, míg Kim Kardashian egy hasonlóban jelent meg két évvel ezelőtt a Met-gálán.

kim kardashian vs megan fox

Kim Kardashian vs Megan Fox (Fotó: Gettyimages)

Ezt a szettet szintén 2019-ben viselte Kanye West exfelesége a Hollywood Beauty Awards alkalmával:

Megan Fox május 23-án, a Billboard Music Awards-on öltözött ebbe az outfitbe:

Megan Fox ruhája

Megan Fox fél évvel ezelőtt viselte ezt az outfitet (Fotó: Gettyimages)

Vagy itt van ez a rózsaszín ruha, amiben 3 évvel ezelőtt jelent meg Kim, míg Megan az idei iHeart Radio Music Awardson viselte.

kim kardashian megan fox pink

Kim Kardashian vs Megan Fox (Fotó: Gettyimages)

Ha szívesen merülsz el a vörös szőnyeg szörnyeiben vagy legszebb darabjaiban:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat