Alapdarabok, amik nálad sem hiányozhatnak

Egy okosan felépített gardróbbal végtelen lehetőséged van. Hogyan érheted el? Chloeknows, vagyis Tokár-Kovács Dorottya elárulja!

Tömve a szekrényed, de mégis gyakran érzed azt, hogy nincs egy rongyod sem, amit felvehetnél? Semmi gond, szerezz be néhány alapdarabot, amivel szuperül kombinálhatod a meglévő ruháid – javasolja az ismert blogger, Chloeknows, azaz Tokár-Kovács Dorottya.

A tökéletes farmer

Az ideális farmernadrág klasszikus szabású: nem túl csípő, de nem is túl magasderekú, nem túl tapadós és nem is túl bő. Ne legyen túlságosan szaggatott vagy nagyon koptatott sem, mert ezek mind beszűkítik a stílust, amivel párosítani tudjuk. Egy jól kiválasztott, minőségi farmer a kötött pulcsitól az elegáns zakóig bármivel viselhető.

A hosszú szövetkabát

Egy klasszikus fazonú szövetkabát bármelyik szettet feldobja, legyen szó sportos-szaladgálós vagy színházbamenős öltözékről. Bónuszként ásd elő a szekrényed mélyről az évek során felgyülemlett sálgyűjteményed, és élvezd, hogy szinte minden nap más stílusban viselheted a kabátod.

A fekete harisnya

Legyen szó rövid ruháról vagy egy szaggatott farmerről, egy csodaszép fekete harisnyával felvéve azonnal sokkal stílusosabbnak fogsz benne látszani. De akármilyen kényelmes is, ha kibolyhosodik a mosástól vagy ha szalad rajta a szem, inkább búcsúzz el tőle, mert a legtrendibb szett is olcsóbbnak fog látszani tőle.

A vörös rúzs

Sokszor semmi másra nincs szükség, csak egy vörös rúzsra, és máris sokkal magabiztosabbnak és stílusosabbnak tűnsz majd. Az azonban nagyon fontos, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő árnyalatot, mert ha rosszul választasz, könnyen lehet, hogy a fogaid sárgának, a bőröd pedig sápadtnak tűnik majd.

A csizma, amiben járni is tudsz

Egy elegáns, mégis kényelmes csizma akár több évre is hűséges társad lehet. A kiválasztásakor ügyelj arra, hogy nadrággal és szoknyával egyaránt viselhető legyen, színében pedig harmonizáljon a szövetkabátoddal. Az is fontos, hogy képes legyél akár egy egész napot kibírni benne, és lehetőleg ne izzadjon bele a lábad már percek után.

A kényelmes fehérnemű – egy kis csalással

„Nem véletlenül mondják, hogy a fehérnemű öltöztet: egy kényelmes, mégis jól tartó fehérnemű nem csak abban segít, hogy jobban mutass a ruhádban, de sokkal magabiztosabbá is tesz” – mondja Dóri, aki maga is kipróbálta a Triumph Shape Smart kollekcióját. A kollekció darabjai rugalmas anyaguknak köszönhetően finoman formálják a sziluettet, mégis meglepően kényelmesek, egész nap viselhetők, így akár az esti színház vagy egy baráti vacsora előtt sem kell hazarohannunk átöltözni.

Kovács Dorottya

A Shape Smart kollekció melltartókat és csinos alsóneműket tartalmaz, melyek tökéletesen rásimulnak a testre, miközben maximális tartást garantálnak. A melltartók egyedi jellemzője a 4D szivacsos kosár, mely tökéletesen formálja a dekoltázst is. A testet lágyan körülölelő darabok kialakítása lehetővé teszi, hogy mérettől és alkattól függetlenül minden nő számára maximális kényelmet nyújtsanak, miközben finoman formálják az alakot. Légáteresztő képességüknek hála pedig egész nap kényelmes viseletet biztosítanak.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat