Inspirálódj Diana hercegnő legmenőbb blézereiből!

Van egy ruhadarab, ami különösen közel állt Lady Di szívéhez: ez pedig nem más, mint a blézer. A szívek királynője ugyanis szó szerint bármilyen alkalomból ebben jelent meg a legszívesebben a nyilvánosság előtt. Ha követnéd a példáját, inspirálódj a legemlékezetesebb outfitjeiből.

Inspirálódj Diana hercegnő legmenőbb blézereiből!

Biztosan hallottad már dr. Julian De Silva nevét, aki számítógépes program segítségével évek óta tanulmányozza a hírességek arcvonásait, méghozzá az aranymetszés szabályát alkalmazva. Így jött rá például arra is, hogy a brit uralkodó család tagjai közül Diana hercegnő szemei, ajkai, orra, orcái és állvonala közelítik meg leginkább a tökéletes arányokat. Károly herceg néhai feleségének arcformája ugyanis 89,5%-ban megfelel az ideálisnak.

Ahhoz viszont egyetlen kutatásra vagy programra sincs szükség, hogy megmondjuk, Lady Di örökre beírta magát a divattörténelembe időtlen stílusával. Nem véletlen, hogy a mai napig sokan inspirálódnak a szívek királynője szettjeiből – a menyei, Kate Middleton és Meghan Markle például rendszeresen Dianától lesnek el öltözködési tippeket. A kedvenc Gucci táskáját még most is lehet kapni a boltokban, a biciklis nadrág és pulcsi kombót pedig egyértelműen ő hozta divatba. A fekete bosszúruháját még most is simán felvennénk randizni, de Diana védjegyének mégis a blézerei számítottak.

Elég, ha csak pár percig kutatsz a szívek királynője után a Google-képkeresőjében és máris rájöhetsz, hogy egyszerűen imádta ezt a ruhadarabot – legyen szó akár hivatalos eseményekről, akár mindennapos programokról. (Kate és Meghan pedig természetesen ebben is előszeretettel követik Lady Di példáját.) Úgy döntöttél, hogy te is többször igent mondanál a blézerekre? Fusd át a galériánkat Diana legemlékezetesebb blézeres-outfitjeiről, hátha ihletet nyersz belőle!

Az élénkpiros blézert már önmagában is imádjuk, de a pöttyös blúzzal és a fekete kalappal együtt tényleg 100/100 pontos Wales egykori hercegnéjének megjelenése.

Diana blézerei

Diana 1983 júniusában Kanadában (Fotó: Anwar Hussein/Getty Images)

Íme egy újabb bizonyíték arra, hogy Lady Di rajongott a pöttyös mintás ruhákért.

Diana blézerei

Diana 1986 májusában (Fotó: Lucy Levenson/Princess Diana Archive/Getty Images)

A kedvenc blézereitől még a vörös szőnyeg kedvéért sem volt hajlandó megválni…

Diana blézerei

Diana a Cannes-i fesztiválon 1987-ben (Fotó: Anwar Hussein/WireImage/Getty Images)

Ezt a klasszikus modellt felvehetnéd akár egy állásinterjúra is.

Diana blézerei

Diana blézerét 1988-ból még ma is hordanánk (Fotó: Jayne Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images)

A következő fotó a tankönyvi példa lehetne arra, milyen is a laza elegancia.

Diana blézerei

Diana a londoni maratonon 1988-ban (Fotó: Princess Diana Archive/Getty Images)

Hiába a gyönyörű egyszínű blézerek, akkor is ragaszkodott a pöttyökhöz…

Diana blézerei

Diana a kedvenc mintájában, 1989-ben (Fotó: Princess Diana Archive/Getty Images)

… pedig a csíkos is szenzációsan jól állt neki.

Diana blézerei

Diana 1991 nyarán (Fotó: Andy Stenning/Mirrorpix/Getty Images)

És csak úgy sugárzott az élénk színekben pompázó szettjeiben.

Diana blézerei

Diana 1992 áprilisában (Fotó: John Shelley Collection/Avalon/Getty Images)

Zárásképpen pedig bemutatjuk, hogyan viselheted a mindennapokban a blézeredet úgy, hogy a megjelenésed egyszerre legyen lezser de elegáns is.

Diana blézerei

Diana 1994-ben Londonban (Fotó: Julian Parker/UK Press/Getty Images)

Olvasnál még egy kicsit a royal-divatról?

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat