Elhoztuk az ősz legtrendibb bokacsizmáit, ráadásul 20 ezer forint alatt

Az ősz legnagyobb jolly jokere egyértelműen a bokacsizma – mutatjuk, milyen stílusú darabokkal nyűgözhetsz le mindenkit.

Elhoztuk az ősz legtrendibb bokacsizmáit, ráadásul 20 ezer forint alatt

Most, hogy hivatalosan is durván lehűlt az idő, ideje könnyes búcsút venned a kedvenc fehér edzőcipődtől és ragyogó mosollyal köszöntened az új legjobb barátaidat: a bokacsizmákat. Ez lesz a cipő lesz a legmenőbb, amit idén ősszel hordhatsz, de még a műfajon belül is van egy rakás opciód a válogatásra. Most elhoztuk neked a legtrendibb stílusokat, amikről ráadásul senki nem fog elhinni, hogy csak 20 ezer forint alatt szerezted be. 

Őszi bokacsizmák

A 90-es évekből ismerős kocka sarkú ÉS orrú csizmáknál konkrétan nem lesz trendibb ebben a szezonban. Elképesztően nőies és elegáns, pláne, ha ilyen bőrhatású és végig fűzős típusban csapsz le rá. A nude szín ráadásul azért is szuper, mert szoknyához felvéve (persze a hidegebb időben egyértelműen harisnyával) extrán nyújt a lábaid hosszán. 

Őszi bokacsizmák

A zokniszerű darabokkal a lábadon azonnal úgy fogod érezni magad, mintha a kifutón sétálnál, amint kilépsz az utcára. Ez a szabás elsősorban azért olyan szuper, mert tökéletes helyettesítője lesz a magassarkúdnak, így simán megjelenhetsz benne bárhol. Sőt, a lazább szerkóidat is instant csinibbé varázsolja.

Őszi bokacsizmák

Nem, nem káprázik a szemed, a retro cowboy csizmák ismét menőnek számítanak! Persze nem kell a túltolt verziókra gondolnod, amiket csak a western filmekben látsz: ezúttal az lesz a trendi, ha csak megidézi a sziluettjét a cowboyok kedvencének. Ezzel együtt farmerhoz felvéve továbbra sem hibázhatsz vele – elképesztően vagány lesz.

Őszi bokacsizmák

Ugye mondanunk sem kell, hogy a maszkulin stílus igazi örökzöld? (Főleg 2021-ben, amikor a nőies és férfias között egyre vékonyodik a határ.) Bokacsizma változatban különösen jó választás lesz őszre, sőt még télen is simán hasznosíthatod. Fogadjunk, hogy ebben a darabban találtad most meg az új kedvenc office-cipődet!

Őszi bokacsizmák

Vagány csajok, figyelem! A bordázott gumitalp a szandálok után a bokacsizmákat is elérte, és ennél coolabb dolog nem is történhetett volna az ősz legkényelmesebb lábbelijével. Konkrétan minden outfithez megy, és azonnal lazábbá és ezerszer merészebbé tesz: hordd farmerrel vagy egy selyem ruha mellé, nem lesz nálad menőbb.

Őszi bokacsizmák

És ha már lazaságnál tartunk: a bakancsokat idéző darabokat se hagyjuk ki a sorból, főleg akkor ne, ha ilyen rockeres láncok dobják fel azt. Ez ugyan nem szó szerinti bakancs, inkább bokacsizma, mégis legalább olyan szuper. Ha eddig a bakancs-bokacsizma spektrumból inkább az előbbit választottad, ez a darab lehet a kapudrogod az utóbbihoz. Mi szóltunk…

Elengedhetetlen darabok az őszhöz:

Még több

Divat